Про компанію

Демонстрація культиватора Challenger 5731-39E в Кіровоградській області

Компанія Цеппелін Україна спільно з ПП «Володар» (Кіровоградська область) провела демонстрацію передпосівного культиватора Challenger. Дана техніка призначена для вторинного обробітку ґрунту після дискування або оранки.

На полі в с. Водяне Компаніївського району Кіровоградської області, була представлена модель Challenger 5731-39E (ширина захвату 11,9 м). Культиватор працював зі швидкістю 9-11 км/год з трактором Fendt 936 Vario profi +. Глибина обробітку ґрунту становила 12 см. Варто відзначити, що велику частину роботи механізатор трактора здійснював в темний час доби, що значно ускладнювало завдання і стало можливим тільки завдяки точній навігації трактора.


Досвідчені аграрії знають - грунтообробна техніка Challenger відмінно справляється з роботою на полях з великою кількістю пожнивних залишків. Широкий модельний ряд з робочою шириною захвату від 7,6 м до 18,3 м, дозволяє підібрати найбільш ефективний і економічний інструмент для передпосівного обробітку.

Серія 5700 відрізняється високою потужністю конструкції і надійністю вузлів. Наприклад, перетин бруса основної рами складає 76 мм x 102 мм. Функціональні особливості конструкції роблять ці культиватори найбільш раціональним вибором при роботі на великих швидкостях за традиційним і мінімальним обробітком ґрунту.

Розміщені в шахматному порядку на п'яти поперечних балках посилені С-образні стійки (з подвійною пружиною і зусиллям спрацьовування до 136 кг) дають можливість працювати з перекриттям. Спеціальна форма стійок знижує потребу у високій потужності і забезпечує вільне проходження пожнивних залишків. Стрілчасті наконечники шириною 23 см забезпечують повне перекриття, забезпечуючи якісний обробіток ґрунту. Високий кліренс під рамою (61 см), а також велика відстань між стійками в одному ряду (88 см), забезпечують вільне проходження великої кількості рослинних залишків без забивання.

  

Тандемні колеса є стандартним обладнанням на всіх моделях передпосівних культиваторів і забезпечують стабільну і рівномірну глибину обробки по всій робочій ширині агрегату.

Механізм регулювання глибини обробки, встановлений на культиваторах Challenger серії 5700, дозволяє змінювати глибину для всього агрегату за допомогою одного регулювального пристрою. Даний механізм зручний в експлуатації, безпечний і дозволяє виконувати регулювання з високою точністю. Регулювання глибини займає всього кілька хвилин.


Можливість внесення рідких добрив

Крім своїх основних функцій, культиватори Challenger серії 5700 можуть використовуватися як агрегати для внесення рідких добрив. Наприклад, аміачної води в ґрунт.

У комплекті з навісною або причіпною бочкою (можлива комплектація обома відразу) сумарним об'ємом до 8140 л, культиватор може вносити до 1000 л/га. Норма внесення встановлюється і змінюється за допомогою електронних клапанів або швидкості самого агрегату.

Детальну інформацію про можливості, технічні характеристики грунтообробної техніки Challenger ви можете дізнатися у кваліфікованих спеціалістів компанії Цеппелін Україна за номером 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин