Про компанію

Демонстрація посівного комплексу Bourgault на сході України

Компанія Цеппелін Україна на полях агрохолдингу Harveast у місті Мангуш, що на Донеччині, провела демонстраційний показ канадського посівного комплексу Bourgault. На нього з’їхалася велика кількість представників агропідприємств із різних регіонів України, аби на власні очі побачити, на що спроможна канадська техніка.

Модель посівного комплексу Bourgault - 3720 з бункером 6350. Комплекст завширшки 12,2 метрів. Об’єм бункера – 350 канадських бушелів, тобто понад 12 тис. літрів. Він має три секції, кожну з яких можна наповнювати одночасно як насінням, так і добривами.

Виробники запевняють, що цей комплекс – особливий. Він має однодисковий сошник, який розташований на паралелограмі, що дозволяє копіювати поверхню поля навіть тоді, коли воно належно не підготовлене.



«Сошник перебуває під позитивним кутом атаки: десять градусів по вертикалі і п’ять по горизонталі. Наші конструктори визначили, що такий кут є найбільш оптимальним. А це дає можливість ефективно прорізати ґрунт за будь-яких умов і навіть за великої кількості пожнивних решток», - наголосив офіційний представник компанії Bourgault в Україні Олег Дідовець. За його словами, цей комплекс можна доповнити трьома висівними апаратами шнекового типу і встановити додаткову опцію MRB. З цією опцією, крім насіння, ще можна вносити два типи добрив: стартові разом із насінням та основні у міжряддя.

У таких сівалок різна ширина захвату: 9, 12, 15, 17, 21 метра. Також їх можна загрегатувати з бункерами різного об’єму: від 10 до 40 тис. літрів. Представники компанії Цеппелін Україна переконані, що посівний комплекс Bourgault стане надійним помічником у роботі аграріїв.


«Вважаю, що той, хто володітиме таким посівним комплексом, матиме низку переваг. Бо це унікальна техніка. По-перше, вона може працювати за трьома основними технологіями обробітку ґрунту: основною, мінімальною та нульовою. Також – за картами полів, і вносити диференційовано добрива і насіння. По-друге, відключати секції у місцях пересіву, тим самим, більш ефективно використовувати посівний матеріал і добрива. Скажу більше - такий підхід до роботи заощаджуватиме виробництву великі гроші. А це близько 20 тисяч доларів щосезону для підприємства у три тисячі гектарів. І це тільки за рахунок економії посівного матеріалу та добрив», - відзначив менеджер із розвитку нових напрямків Андрій Ковальчук.

Посівний комплекс Bourgault продемонстрував продуктивність від 150 га на день. Та показник залежить від того, наскільки потужний у вас трактор. Фахівці компанії Цеппелін Україна рекомендують використовувати трактор Fendt тисячної серії. Якщо посівний комплекс використовувати разом із ним, то за той самий час можна засіяти вдвічі більшу площу поля - до 300 га.

Після демонстрації представники підприємства залишилися задоволені канадським посівним комплексом. Кажуть, із технікою Bourgault вони досить добре знайомі, та ця сівалка неабияк здивувала.

«У підприємстві користуємся анкерними посівними комплексами Bourgault 8810. У роботі – надійний помічник. Та ця техніка – справжній прорив. Конструкція, яку ми побачили під час демонстрації, дозволить вийти на новий рівень і значно збільшити врожайність, зокрема, гороху, ріпаку та зернових культур», - поділився Євген Казєєв, головний агроном ТОВ «Ілліч – Агро Донбас».


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин