Про компанію

Демонстрація роботи трактора Fendt в парі з плугом Gregoire Besson

Компанія Цеппелін Україна провела демонстрацію трактора Fendt 724 Vario Power в роботі з плугом Gregoire Besson RB6 4+1. Демо-показ техніки проводився на полях ФГ "Таміла" в Петровському районі Кіровоградської області.


Фермерське господарство «Таміла» займається вирощуванням зернових і олійних культур (пшениця, ячмінь, соняшник), а також сої, сорго, ріпаку та гірчиці.

Перед технікою стояли основні завдання з підготовки грунту до зими: подрібнити пожнивні залишки і розпушити грунт. Демонстрація роботи техніки проходила в умовах важкого і вологого грунту. На полі нещодавно зібрали сорго і залишилася велика кількість пожнивних залишків висотою від 50 до 70 см.


Трактор Fendt 724 Vario Power був агрегатований плугом Gregoire Besson RB6 4+1, який цього літа презентували на виставці «АГРО-2017». Новинка французької компанії Gregoire Besson - виробника ґрунтообробних знарядь, унікальна тим, що володіє новою формою гряділь, що дозволяє поєднати в одній площині силу тяги з силою опору корпусу плуга. Таке рішення збільшує продуктивність (+6%), а також зменшує витрату палива до 11% (за умови роботи зі швидкістю 8,0 км/год).


Представлена техніка впоралася з усіма завданнями на відмінно. Швидкість трактора склала 8 км/год, пробуксовка була мінімальною. Глибина обробітку грунту склала 27-28 см. Учасники демо-показу - працівники фермерського господарства високо оцінили бездоганну роботу трактора в парі з плугом.

За більш детальною інформацією про можливості та характеристики тракторів Fendt і грунтообробної техніки Gregoire Besson звертайтеся до кваліфікованих фахівців компанії Цеппелін Україна за телефоном 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин