Про компанію

День поля з технікою Massey Ferguson на Полтавщині

11 липня поблизу с. Абазівка, що на Полтавщині, відбувся День поля з технікою Massey Ferguson. Захід відвідали керівники та фахівці сільськогосподарських підприємств північно-східного регіону країни.

На презентації лінійки сільгосптехніки, у дуже дружній атмосфері, партнери та гості заходу знайомились з технічними характеристиками та перевагами техніки всесвітньо відомого бренду - Massey Ferguson.


Спеціалісти компанії Цеппелін Україна представили трактори різних серій, зернозбиральну та кормозаготівельну техніку. Зокрема, були представлені трактори MF8737, MF7624 та MF5450, телескопічний навантажувач MF9407, прес-підбирач MF2270XD та зернозбиральний комбайн MF BETA7370.

  

Після цікавих докладів, запитань і відповідей, техніка приступила до функціональних тестів на полі, де гостям було продемонстровано новітні технології, вражаючу маневреність та простоту експлуатації. Всі бажаючі змогли покерувати червоними красенями і оцінити реальні можливості та комфорт управління на тест-драйві нових машин.

По завершенню технічної частини заходу, знайшовся час і для відпочинку — присутніх запросили смачно пообідати та прийняти участь у розважальній програмі. Колоритні шоу-вистави, конкурси, цінні подарунки та головний приз - подорож до Франції та Італії з візитом на завод Massey Ferguson, не залишили байдужим нікого. Додому повертались всі задоволені, з обіцянкою довгої співпраці і тільки приємними емоціями!


Більше фото з заходу дивіться у розділі Фотогалерея.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин