Про компанію

День Поля Zeppelin Fest 2017

Нещодавно компанія Цеппелін Україна провела День поля, під час якого презентувала широку низку актуальної техніки, зокрема, потужну новинку сезону – клавішний зернозбиральний комбайн Fendt 6335С.

4 липня, попри дощову погоду, понад півсотні сільгоспвиробників завітали до ПП «Сервіг» (Овідіопольський р-н, Одеська обл.), на базі якого проходив День поля компанії Цеппелін.


«Дякуємо вам за те, що ви завітали до нас у таку погоду. Ми зробили все, аби на цьому заході ви дізнались для себе багато нового, - наголосив, звертаючись до сільгоспвиробників, керівник підрозділу продажів сільгосптехніки Цеппелін Україна - Дмитро Баранов. – Сьогодні тут представлена вся техніка, яка необхідна під час збиральної кампанії: трактори Fendt (моделі 722, 936 та 1050) у діапазоні потужності 220-517 к.с., самоскидний бункер Krampe, низка ґрунтообробних агрегатів Gregoire Besson: оборотний плуг R6, комбінована дисколапова борона DXRV, дисковий лущильник-мульчувач Normandie і, звичайно, наша потужна новинка – 6-ти клавішний зернозбиральний комбайн Fendt 6335C».

  

Під час заходу, зернозбиральний комбайн привернув увагу багатьох аграріїв завдяки низці цікавих особливостей. Перша з них втілена у жниварці Power Flow: «Це запатентована технологія Fendt – система активної подачі зернової маси від ножів на шнек, яка дозволяє з мінімальними втратами збирати дрібнонасіннєві культури без використання ріпакових столів (бічні ножі йдуть у комплекті зі жниваркою), а також забезпечує високу продуктивність подачі зернової маси», - зазначає торговий представник Цеппелін із продажу техніки у Південному регіоні - Віталій Бут.


Віктор Мазурук, інженер ПП «Сервіг» розповів: “Ми довго обирали трактор, але завдяки системі гнучких знижок, вирішили придбати Fendt 722 у Цеппелін Україна. Спеціалісти компанії провели навчання для наших операторів і, за рік, Fendt 722 «набігав» вже 1250 мотогодин. Жодних поломок за цей час не було - трактори Fendt дуже надійні. У Цеппелін Україна, як на мене, найкращий сервіс: інженери – дійсно професіонали, яких я давно знаю по роботі. Сервіс працює 24 години на добу – не було такого, щоб їхній інженер трубку не взяв. ТО - година в годину, витратні матеріали привозять максимум на наступний день після замовлення, і, що важливо, потрібна деталь завжди є в наявності. Дуже зручно, ми всі дружимо: іноді здається, що ми не клієнти, а, наче, працюємо в одній компанії”.

  

Більше фото дивіться у розділі Фотогалерея.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин