Про компанію

Детальніше про Agrifac

Детальніше про Agrifac

Для того, щоб виростити добрий урожай, нам потрібна родюча земля, якісна вода та фермери для забезпечення всіх необхідних ресурсів. Кожен фермер і підрядник має свої особисті щоденні завдання, які в основному полягають у тому, щоб досягти максимального результату за мінімальних вкладень. На масштабнішому рівні співробітники компанії Agrifac знають, що існує достатній ресурс для виготовлення необхідного обсягу їжі, що дозволить забезпечити всіх у потрібній мірі, незважаючи на те, що цифра населення планети до 2050 року збільшиться до 9 мільярдів. Замість обробки все більшої кількості ґрунту має бути можливість підвищити виробництво продуктів харчування на існуючих сільськогосподарських угіддях. Саме такою є компанія Agrifac, яка ставить перед собою мету зробити свій внесок у вирішення проблеми зростаючої потреби в їжі ресурсозберігаючим і максимально легким методом.

Agrifac розпочинає свою сферу діяльності у 1938 році та спеціалізується на продажу ранцевих обприскувачів. Після закінчення Другої світової війни в рамках плану Маршалла стартувала механізація в Нідерландах. Після вдалого виробництва причіпних обприскувачів у 1986 році були розроблені та споруджені перші моделі самохідних обприскувачів із запатентованим шасі. Останнім часом було спроєктовано інноваційну лінійку моделей обприскувачів Condor Endurance та Condor, що стало новим етапом у точному землеробстві, NEED Farming.

Сучасні знаряддя

Ми здатні підвищити рівень урожайності на менш продуктивних сільськогосподарських ґрунтах, де спостерігається велика прогалина у плані врожайності між поточним рівнем виробництва та можливим за рахунок модернізації виробничих практичних рішень, автоматизації та точного землеробства.

Наприклад, у поєднані із вдосконаленими обприскувачами вдається домогтися оптимальної схожості у процесі застосування мінімальної кількості засобів захисту з метою забезпечення кожної культури саме тим, що йому необхідно. Agrifac робить вагомий внесок за рахунок простого рішення, що дозволяє фермерам стабільно годувати світ.

Детальніше про Agrifac
Детальніше про Agrifac
Завжди правильний баланс

Для Agrifac необхідно, щоб продукт був у максимальній безпеці, забезпечуючи рослинам надійний захист від захворювань та загибелі. Крім того, слід ставитися до природи з максимальною обережністю та повагою, тобто знижувати кількість пестицидів, які ми застосовуємо, і шанобливо ставитися до природних ресурсів. Agrifac не потрібні виснажливі, зайві та непотрібні хімічні засоби. Компанія націлена на виробництво поживної, корисної та стійкої продукції.

4Е для агровиробників

Agrifac спеціалізується на розробці інноваційних інструментів. Фахівці роблять це відповідно до концепції 4Е для агровиробників. Іншими словами, Agrifac бере до уваги ефективність, фінансову вигоду, зручність та безпеку, які є визначальними факторами абсолютно у всьому, що виробляє компанія. Дані розробки не просто вдосконалені, а й відрізняються комфортом в експлуатації.

Все геніальне просто!

Agrifac націлена на збільшення врожайності до 50% одночасно знизивши застосування хімічної продукції до 50%.

Так, із NEED Farming можна здійснювати дозування на рівні окремих рослин. Іншими словами, Agrifac робить найкраще для кожної конкретної рослини з найменшою кількістю пестицидів, рідких добрив та води.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин