Про компанію

Discoflex - високопродуктивний щілювач від Gregoire Besson

Discoflex - високопродуктивний щілювач від Gregoire Besson

Високопродуктивний щілювач Gregoire Besson Discoflex є багатофункціональним пристроєм, який експлуатується з метою лущення і передпосівної підготовки всіх різновидів ґрунту.

Відмінні риси щілювача

1. Підшипниковий вузол

Подвійне підклинювання, загартований вал, два підшипника, оснащені двома рядами кульок похилого дотику. Високого рівня щільності вдається досягти за рахунок касетної прокладки з мастилом і клапаном для видалення надмірної кількості мастила. Зносостійкі деталі зроблені з високоякісної сталі, що забезпечує на 35% довшу надійну обробку ґрунту.

Коток «Емопак» відрізняється від стандартного наявністю дисків з V-подібним профілем діаметром 600 мм. Даний диск значно глибше входить у ґрунт, що гарантує більш глибоке ущільнення. Коток з даним профілем призначений для складного ґрунту і чорнозему, для піщаного він не використовується. У таких ситуаціях слід використовувати коток з пласким профілем. Тандемний прутковий коток відповідає за функцію контролю глибини, ущільнення ґрунту і подрібнення грудки.

Discoflex - високопродуктивний щілювач від Gregoire Besson
Discoflex - високопродуктивний щілювач від Gregoire Besson

2. Посилені складові

Щілювач Gregoire Besson застосовується для експлуатації в складних умовах. З огляду на це, механізм оснащений посиленими деталями, які найчастіше піддаються навантаженням. Підшипникові вузли в даній конструкції зроблені зі сталі, що дозволяє істотно продовжити їх зносостійкість і експлуатаційний період. Загартовані вали і моноблочні стійки створюють надійне підґрунтя для продуктивного і тривалого користування щілювачем без проведення сервісного обслуговування. Потужна конструкція рами, яка зроблена зі сталевих труб, якісно проварена в ділянках кріплення, що майже на 100% запобігає її поломці.

3. Тандемний коток

На етапі розробки була забезпечена можливість експлуатації щілювача з декількома різновидами котків. Ви маєте можливість придбати щілювач, оснащений прутковим котком з гідравлічним регулюванням глибини або тандемним котком «Емопак». Використання диска V-подібної конфігурації дає можливість проведення обробки ґрунту на велику глибину. Пристрій актуальний для чорнозему та складних різновидів ґрунту, оскільки в піщаному середовищі він може загрузнути. Тандемне пруткове пристосування з гідравлічним регулюванням глибини забезпечує подрібнення частинок ґрунту, а також його ущільнення і здійснює контроль глибини обробки. Установка котка на плаваючому кронштейні дозволяє досягти ідеального повторення рельєфу, служить надійною основою для рівномірного подрібнення і вирівнювання ґрунту. Крім цього, дане кріплення передбачає значно менше зусилля тяги машини, що дає можливість істотної економії палива.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин