Про компанію

DISCOLANDER – огляд дискової борони від компанії KUHN

DISCOLANDER – огляд дискової борони від компанії KUHN

KUHN DISCOLANDER – дискова борона, яка може функціонувати в сухому ущільненому ґрунті та загортати величезне число залишків на глибину від 5 до 18 см. Це обов'язковий стерньовий культиватор, призначений для господарств, які займаються вирощуванням різних культур, а також підрядників і фермерських кооперативів.

Вкладаючись в дискову борону DISCOLANDER, Ви отримуєте більше шансів на успішне управління цією операцією оброблення, що включає в себе:

  • стерневий обробіток і механічне пригнічення бур'янів. Розкладання продукту набирає обертів, коли останки взаємодіють з ґрунтом, повітрям і вологою. Відмінні сходи бур'янів забезпечені, коли насіння розташоване на поверхні, а волога затримується в ґрунті;
  • підготовка ґрунту перед посівом. Глибина до 15 см дає можливість глибокого оброблення мінімальними способами;
  • механічне ураження рослинного покриву: високий просвіт під рамою і диски 600 мм гарантують чудовий результат роботи та ймовірність ураження великих обсягів рослинних частинок;
  • переворот рослинного полотна з міцною кореневою системою. Машина здатна адаптуватися під екстремальні умови експлуатації методом регулювання дискових батарей;
  • роздроблення і забивання кукурудзяного продукту.
DISCOLANDER – огляд дискової борони від компанії KUHN
DISCOLANDER – огляд дискової борони від компанії KUHN
Різні котки під різні експлуатаційні умови

KUHN пропонує цілий асортимент котків для оснащення дискових борін DISCOLANDER. Він має легкі та габаритні моделі котків для всіх типів ґрунту:

  • коток T-Liner 600 мм діаметром має тиск 140 кг/м. Це прекрасний ущільнювальний коток, який чудово функціонує навіть на кам'янистому ґрунті. За рахунок Т-подібної конфігурації він ідеально роздрібнює глинистий ґрунт і подрібнює грудки. Завдяки цьому вдається зберегти структуру на ущільненому глиністому ґрунті. Коли коток Т-подібної конфігурації функціонує на соломі, це призводить до прискореного його розкладання. Крім того, коток Т-Liner дозволяє регулювати глибину висіву;
  • Модель HD-Liner 600 мм в діаметрі має тиск 180 кг/м. Це прекрасний ущільнювальний коток, який чудово функціонує на вологих і кам'янистих ґрунтах. За рахунок його V-подібного профілю обмежується стік і поліпшується проникнення вологи між рядами. Його зубчастий профіль призводить до коливання котка навіть на липких ґрунтах.

DISCOLANDER обладнаний котком HD-Liner для трамбування ґрунту на всю глибину.

Дозуючий пристрій регулюється і приєднується безпосередньо з кабіни трактора. Доступні різні дозуючі пристрої, що гарантують точність дозування для будь-якого насіння.

Надійний результат по всій робочій ширині

Дискові борони DISCOLANDER обладнані 4-ма дисковими батареями, які зміщені вперед і назад, що дозволяє домогтися рівномірності оброблення та оптимального вирівнювання ґрунту по всій робочій поверхні. Дві фронтальні та дві задні дискові батареї мають перекриття для забезпечення максимально гарного результату по всій ширині незалежно від того, яким чином встановлені батареї. Велика відстань забезпечує більш легку роботу з істотними обсягами частинок, що залишилися під рамою. Техніка відрізняється великим запасом зносу і тривалим терміном служби завдяки традиційним дискам 660 мм діаметром. Чергування зазубрених і гладких дисків забезпечує набагато краще проникаючу властивість і може якісно розбивати солому.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин