Про компанію

Дискові борони Challenger від AGCO доповнені новою серією 1436

У корпорації AGCO повідомили про доступність для ринків Східної Європи нової 1436 серії, в якій представлені тандемні дискові борони, що випускаються під брендом Challenger. Новинка відрізняється конструкцією, розробленої для підвищення ефективності поверхневої обробки земельних угідь. Борони нової серії однаково якісно впораються, як з передпосівною підготовкою земель у весняний період, так і з обробкою щільних пожнивних залишків після збирання врожаю. За рахунок обтяженої конструкції рами зі сферичними дисками, новинка забезпечить глибоке врізання в верхній шар землі (до 150 мм). Діапазон ширини захоплення лінійки 1436 становить 6,10-10,60 метрів, завдяки чому замовник зможе підібрати модель найбільшою мірою, що відповідає його вимогам.

Серед переваг новинки, виробник відзначає чисте прорізання ґрунту, однорідне по всій ширині, що дозволить аграріям виконати рівномірну обробку поля при скороченні операційних витрат. Це вдалося реалізувати за рахунок спеціальної конструкції передніх і задніх дискових батарей, що забезпечує їх зміщення з гарантованим перекриттям. Тепер немає необхідності у використанні таких знарядь, як додаткова культиваторна лапа, а аграрій буде позбавлений від декількох зайвих операцій.



Для забезпечення стійкого положення борони під час роботи, що дозволить рівномірну обробку грунту по глибині на всій ширині захвату, виробник в конструкції всіх моделей нової серії використовував здвоєні колеса, встановлені на спеціальних балансирах. Крім цього, додатково встановлені опорні колеса тепер доступні в базовій комплектації. Ексклюзивна конструкція їх кріплення до рами борони, дозволяє їм вільно повертатися слідом за знаряддям, в результаті чого досягається більш висока точність повторення рельєфу грунту.

Серед нових опцій також варто відзначити можливість установки пруткових або пластинчастих катків, які використовуються для остаточної обробки і призначені для руйнування грудок і легкого ущільнення поверхні. В результаті остаточна поверхня виходить більш рівною, а залишки рослинності закріплюються в поверхневому шарі. На відміну від пруткової конструкції катків, використовуваних для якісного ущільнення грунту, пластинчате виконання забезпечить більш агресивне руйнування грудок і пожнивних залишків.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі "Дискові борони".


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин