Про компанію

Добірка переваг культиватора з внесенням добрив Farmet Fertis

Добірка переваг культиватора з внесенням добрив Farmet Fertis

Культиватор для внесення добрив Farmet Fertis широко використовується для ґрунтовної культивації рядами і насичення землі киснем по системі STRIP TILL - на глибину до 35 см. В подальшому це цілеспрямоване внесення добрив на дві глибини, за рахунок чого вдається зменшити норму внесення добрив зі збереженням оптимальної врожайності.

Перший ряд дозволяє розпушити ґрунт по осі майбутньої кореневої зони. Добрива вносяться по чизель. Вони розподіляються на повну глибину обробки і рослини можуть їх використовувати вже з ранніх стадій розвитку. Другий ряд: чизель формує смугу між майбутніми культурами та створює структуру ґрунту. Розпушення і грамотне внесення добрив гарантує стабільність сходження в посуху або дощі.

Переваги Farmet Fertis:

1. Формування рядків під кукурудзу. Сформовані ряди для кукурудзи з внесенням добрив просто ідеально накопичують вологу протягом усього зимового сезону. Холмистість під впливом морозів і вологи до весни зникає. Навесні ґрунт миттєво прогрівається і готується до посіву заздалегідь, в порівнянні зі стандартною технологією.

2. Легкість обслуговування. За рахунок мінімального числа місць регулювання і змащення обслуговування, регулювання та управління виходить простим і зрозумілим кожному.

3. Продуманий тип конструкції. Плюсом конструкції даного приладу виступає його широке застосування та регулювання, які гарантують величезну різноманітність можливостей роботи.

4. Низький опір тяги. За рахунок низького тягового опору робоча швидкість максимально наближена до посіву виходячи з глибини обробки.

5. Долота розпушування. Чизелі смугами розпушують ґрунт і разом з тим забезпечують рослинні залишки. Техніка широко використовується при стандартних і мінімальних технологіях.

6. Бункер для добрив. Бункер 2000 літрів об'ємом розрахований на безперебійну багатогодинну роботу.

Добірка переваг культиватора з внесенням добрив Farmet Fertis
Добірка переваг культиватора з внесенням добрив Farmet Fertis

7. Гідравлічний привід вентилятора. Дозування встановлюється за допомогою крокового колеса.

8. Спеціальний чизель. Чизельні лапи – це робочі органи, які фіксуються до стійок. Наконечники лап оснащені пластинами з твердого сплву для тривалого експлуатаційного періоду, мінімального зносу і збереження необхідної геометрії лап.

9. Низький опір тяги. Лапи культиватора Fertis відрізняються низьким опором тяги. У передні чизелі виведені два незалежних приводи насіння для внесення добрив.

10. Пружинний захист, що не вимагає догляду. Стійка з пружинної захистом, який не потребує догляду і має велику силу спрацьовування – 450 кг.

11. Посилений пристрій. На основних вузлах використовуються леговані зносостійкі матеріали, що забезпечують тривалий експлуатаційний період. Спрощений пристрій рами зі зносостійкої сталі. Просте механічне регулювання внесення добрив.

12. Коротка потужна рама:

  • дуже просте використання особливо при розвороті
  • для координації машини цілком достатньо GPS навігатора
  • напівнавісна агрегація - навантаження на задні колеса, обмеження пробуксовки
  • досить адаптивна до тяжких і кам'янистих ґрунтів
  • точний напрям роботи
  • ширина агрегату 4,5 метра
  • два опорних колеса
  • крок між долотами 37,5 см
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин