Про компанію

Допоміжні системи для підвищення надійності тракторів Fendt

Особливості систем Fendt: діючи непомітно для вас, вони невпинно забезпечують зручність і безпеку виконання навіть найскладніших робіт.

9815f-DSCF1819_HDR_.jpg

Системи допомоги трансмісії і двигуна

Ідеальне регулювання двигуна і трансмісії виконується автоматично системою керування трактором (TMS). Незалежно від швидкості система TMS автоматично регулює частоту обертання колінчастого вала двигуна і передаточне відношення трансмісії так, щоб трактор постійно рухався в режимі оптимальної ефективності та економії палива. Система регулювання граничного навантаження 2.0 в залежності від встановленого обладнання також керує навантаженням на двигун.

Допоміжні системи руху

Система забезпечення безпеки руху розрахована на рух по дорозі і по полю. Унікальна система Fendt Stability Control (FSC) забезпечує додаткову стабільність і маневреність при русі по вулиці зі швидкістю вище 20 км/год. Кермова система Fendt Reaction автоматично виводить трактор з повороту до прямолінійного руху. Кермове управління VarioActive спрощує процес управління: одного повороту кермового колеса вистачає для повного повороту коліс.

Система гальмування

Основна перевага: при автоматичному налаштуванні система Handbrake Assistant автоматично активує гальмо стоянки при виході з кабіни або вимкненні двигуна. І навпаки, система автоматично відключає гальмо стоянки під час запуску машини. Якщо ви зупинитеся і приберете ногу з педалі гальма, трактор буде стояти навіть на схилах. Система Deceleration Assistant автоматично активує гальмівні ліхтарі при уповільненні понад 1 м/с2, навіть ще до того, як почнеться процес гальмування. Таким чином заздалегідь будуть попереджені транспортні засоби позаду.

fendt 1050.png

Дізнайтесь більше про Fendt: https://zeppelin-agro.com.ua/lp/fendt/1000

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин