Про компанію

Досягнення Massey Ferguson на Agritechnica 2015

За результатами виставки Agritechnica 2015, що пройшла в Німеччині в кінці минулого року, трактор MF5713 SL від Massey Ferguson був удостоєний перемоги в категорії "Трактор 2016". Дане досягнення можна вважати вищою оцінкою діяльності компанії з розробки тракторів потужністю 75-130 к.с.

Технічні характеристики трактора MF5713 SL дають можливість переконатися, що його перемога була дійсно заслуженою. Трактор оснащений останньою версією системи SCR - унікальною системою селективної каталітичної нейтралізації. Варто відзначити, що більш рання версія системи була вбудована в модель трактора MF8690, що отримала аналогічну нагороду в 2009 році. Чотирициліндровий двигун AGCO Power, робочий об'єм якого становить 4,4 л., обладнаний системою SCR, яка дозволяє ретельно перемішувати відпрацьовані гази і реагенти-відновники типу AdBlue допомогою "вихрової системи".

Компетентне журі, до складу якого входили представники 23 країн Європи, особливо акцентувало увагу на універсальному модулі, в який крім системи SCR входить DOK - дизельний окислювальний каталітичний нейтралізатор. Розміщення системи праворуч в кабіні додає зручності у її використанні.

Серед переваг MF5713 SL можна також виділити економічність у витраті палива, максимально вузький для свого класу капот, завдяки якому досягається високий рівень маневреності та відмінний огляд, і ефективну систему контролю за викидом шкідливих речовин. Високим рівнем продуманості і зручності для використання характеризується кабіна машини, яка оснащена високоякісним кольоровим дисплеєм, аналогічним дисплеям панелі приладів у найбільш дорогих моделях лінійки MF8700.

Також трактор MF5713 SL характеризується високим рівнем персоніфікації: покупець володіє можливістю вибирати між трьома гідравлічними системами, що дозволяють оптимізувати машину під конкретну область застосування, а також установкою трансмісій Dyna-4 і Dyna-6. Варто відзначити, що обидві трансмісії ефективні і прості в управлінні, мають функціонал переведення в нейтральне положення натисканням педалі гальма і функцією AutoDrive, що дозволяє автоматично перемикатися між 4 і 6 ступенями на польових роботах.

Стандартна комплектація трактора оснащується двухнасосною системою, генеруючою подачу 58 л/хв палива для навісного пристрою і золотникового гідророзподільника. Окрім цього, існує можливість генерування надвисокої швидкості потоків до 100 л/хв, що забезпечує більш високу продуктивність навантажувачів. Додатковою можливістю є включення системи CCLS - визначення навантаження з закритим центром, яка здатна генерувати потік в 110 л/хв, при цьому постійно підтримуючи оптимальний рівень подачі і тиску. Управління золотниковими клапанами може бути кнопковим або здійснюватися електронним джойстиком.

Нагорода для MF5713 SL стала не єдиним досягненням Massey Ferguson на виставці Agritechnica 2015. Також срібною медаллю була нагороджена система кругового відеоспостереження комбайнів MF9380 Delta, MF7380 і MF7382 Centora, завдяки якій оператор отримує можливість здійснювати контроль всіх сліпих зон і недоступних для контролю з кабіни або через дзеркала заднього виду об'єктів. Така система значно підвищує рівень безпеки і дозволяє уникнути багатьох аварій.

Система кругового відеоспостереження передбачає установку в передній і задній частині комбайна чотирьох відеокамер, кожна з яких володіє кутом огляду 185 градусів. Далі зображення зі всіх камер з'єднуються і генерують круговий огляд, що транслюється на десятидюймові дисплеї. Також дана система характеризується можливістю швидкого перемикання кругового огляду на огляд заднього вигляду за допомогою тумблера, розташованого на підлокітнику.

Представники компанії Massey Ferguson відзначають, що отримані нагороди є особливо цінними для них, оскільки вони підкреслюють рівень використання інноваційних технологій при виробництві їх машин.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі трактора Challenger.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин