Про компанію

Двигун та коробка передач трактора Fendt 933 Vario

Fendt 933 Vario оснащений потужним двигуном з високим зусиллям тяги - 360 к.с. Трактори лінійки 900 Vario характеризуються неперевершеною енергонасиченістю. Неймовірне тягове зусилля досягається завдяки 6-циліндровому двигуну. Розпилення палива забезпечується тиском впорскування до 2000 бар в камері згоряння у вигляді туману, що дозволяє підвищити ефективність і зменшити витрату. Незважаючи на підвищений рівень потужності, двигун характеризується низьким рівнем шуму, а також економічністю.

Fendt 933 Vario

Автоматичне регулювання навантаження

Однією з інновацій, які використовуються в лінійках тракторів 900 Vario, виступає автоматичне регулювання максимальної потужності. За рахунок неї вдається регулювати швидкість руху в залежності від частоти обертання двигуна. Є різні оптимальні показники, які встановлюються як обмежувачі навантаження при здійсненні різних видів маніпуляцій. Встановлення оптимального обмеження по навантаженню автоматичне. Так, оператору не потрібно задавати максимальну вихідну потужність при в'їзді або виїзді з поля. Оператор також може встановити вручну необхідну потужність.

Fendt 933 Vario

Автоматизовані операції збільшення продуктивності, створені професіоналами Fendt, гарантують збільшення доходу. Всілякі випробування, які проводяться протягом багатьох років, неодноразово підтверджували, що безступінчасте регулювання швидкості гарантує істотне заощадження ресурсів. Встановлена на моделях колісних тракторів Fendt серії 900 Vario коробка передач із безступінчастим регулюванням швидкості дозволяє досягти максимального коефіцієнта корисної дії силової передачі.

Технологія управління трактором TMS дозволяє підтримувати оберти двигуна і передаточне відношення коробки передач в оптимальній робочій позиції у процесі виконання операції будь-якої складності, що безсумнівно призводить до заощадження ресурсів.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин