Про компанію

Ефективне внесення добрив з Farmet Falcon

Ефективне внесення добрив з Farmet Falcon

Спеціальні машини для посіву Falcon можуть бути обладнані трьома найбільшими системами внесення добрив в процесі посіву.

Застосовується, спочатку при посіві зернових і для більшої частини інших культур. В ідеалі добрива вносяться на глибину 6-8 см за допомогою однодискових прикочуючих коліс. Вони розміщені так, що добриво завжди вноситься між двома рядами на глибину 3-4 см нижче насіння. Істотним плюсом даного рішення виступає низький опір тяги і можливість внесення досить великого числа добрив до 300 кг / га для підживлення протягом усього вегетаційного терміну.

Рекомендовані переважно азотні добрива, по типу амофос і НФК. Коріння досягають накопиченого добрива на певному етапі розвитку культур і здатні поступово вбирати в себе поживні компоненти протягом усього вегетаційного терміну.

Внесення добрив на 10-20 см між рядами або в ряд

Даний метод внесення може з легкістю застосовуватися після зміни фронтальної секції попередньої обробки з диска на долото. Вузькі долота, які розміщені в три ряди, вносять добрива на глибину 10-20 см або між двома рядами або ж в ряд насіння. Внесення добрив в парні ряди забезпечене технологією бокового зміщення задньої посівної секції на півкроку. Така тактика актуальна при посіві олійних або зернобобових. Що стосується зернових культур, то тут перевага долотового розпушування з внесенням добрив на глибину 10-15 см. Норма добрива може досягти близько 300 кг за гектар для підгодівлі в процесі усього вегетаційного терміну.

За рахунок збільшеної глибини внесення дана технологія вигідна навіть для добрив з великим вмістом азоту. При таких умовах внесення великого склад азоту не робить ніякого впливу на розвиток кореневища і вони починають забирати поживні компоненти з добрива при повністю розвиненому кореневищі. Така коренева система сприяє поліпшенню стану рослин під час відсутності опадів і збільшує стабільність врожаїв.

Ефективне внесення добрив з Farmet Falcon
Ефективне внесення добрив з Farmet Falcon
Внесення добрив прямо до насіння

Для дискових сівалок Falcon з функцією дозування під тиском. Добрива можуть вноситися прямо до насіння і закладатися разом в ґрунт. Даний метод дуже зручний для внесення початкових комбінованих добрив. Оптимальні норми даних добрив варіюються від 25 до 100 кг/га. При цьому забезпечено миттєвий початок зростання культур, збільшується конкурентоспроможність до бур'янів і стійкість до захворювань та шкідників на ранніх етапах розвитку. Даний метод внесення добрив повинен поєднуватися з іншим традиційним методом для забезпечення достатнього живлення культур протягом усього вегетаційного періоду. Інакше рівень врожайності зерна також може бути зменшений в порівнянні з іншими методами внесення добрива.

Анкерні сівалки Falcom Tandem вносять гранульовані добрива у великих кількостях до насіння при посіві великими смугами. За рахунок внесення по всій поверхні вдається внести добрива до 200 кг / га без негативного впливу на схожість насіння або їх подальше зростання. З цієї причини може здійснюватися живлення більшої частини рослинності та при застосуванні повільно діючої добрива і може забезпечити комплексну підгодівлю культур протягом усього вегетаційного терміну.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин