Про компанію

Ефективний обприскувач для високорослих рослин – Condor Clearance

Ефективний обприскувач для високорослих рослин – Condor Clearance

Для таких рослин, як соняшник, ріпак і кукурудза, слід також використовувати захисні засоби рослин на пізніх етапах вегетації. Обприскувач обробляє рослини, які нерідко досягають понад два метри у висоту. З метою захисту власних посівів від пошкоджень технікою під час обприскування потрібне самохідне обладнання з великим кліренсом. Condor Clearance – самохідний обприскувач із високим кліренсом, що досягає двох метрів. За рахунок опції Clearance обладнання забезпечує оптимальний захист навіть для найвищих культур, що дозволяє одночасно працювати на стандартній висоті.

Дорожній просвіт

Дорожній просвіт даного пристрою Condor здатний м'яко регулюватися між 130 і 200 см. Завдяки цьому вдається підібрати найвигідніший просвіт, який обробить кожну культуру. За аналогією з іншими моделями з продуктової лінійки Condor Clearance Plus також оснащений унікальним шасі StabiloPlus. Воно без будь-яких проблем відшкодовує кожну нерівність на шляху та гарантує вражаючу стабільність та підвищений ступінь застосування обприскувача як на дорозі, так і в полі.

Ефективний обприскувач для високорослих рослин – Condor Clearance
Ефективний обприскувач для високорослих рослин – Condor Clearance
Технології обприскування

Найоптимальніше покриття – це зниження до 95% зносу вітром завдяки технології HighTechAirPlus.

Умови погоди, що змінюються, оптимальна кількість хімічних компонентів, мінімальне вікно можливостей. Всі ці питання вирішуються за допомогою системи HighTech AirPlus. Вона поєднує класичне обприскування, використання контрольованих повітряних мас і перемішування в камерах форсунок. Краще поєднання для відтворення постійного розміру без проблем встановлюється і змінюється за умов безпосередньо з кабіни.

Допомога потоків повітря для забезпечення хімічних компонентів у потрібне місце – технологія AirFlowPlus

Це рішення відрізняється тим, що через кожні три метри встановлені вентилятори вздовж штанги. Це надає оптимальний рівень продуктивності повітряного потоку, а також його рівномірний регулярний потік по всій ширині штанги незалежно від робочої ширини та кількості секцій, що застосовуються в роботі.

Грамотне внесення рідких добрив завдяки технології LiquidPlus забезпечує роботу з рідким типом добрив. Завдяки цьому в процесі внесення вдається точніше дозувати та розподіляти добрива. Грамотний розподіл добрив зменшує витрати і, як і раніше, підвищує результативність.

Вертикальне обприскування посівів із технологією VertiPlus. Agrifac створила спеціальну технологію обприскування, що забезпечує вертикальне обприскування певних культур, наприклад, таких як спаржа. Технологія вертикальних обприскувачів VertiPlus із нержавіючої сталі фіксується до традиційної штанги J-boom пристрою Condor.

Вражаюче оперативне та максимально безпечне складання штанги з технологією FastFoldPlus. За рахунок цієї технології штанга збирається та розкладається набагато простіше та оперативніше, ніж раніше. Штанга 48 метрів шириною розкладається протягом 20 секунд.

Завжди ефективне обприскування за рахунок правильного балансу штанги – технологія StrictHeightPlus, BalancePlus та плаваюча геометрія штанги функціонують спільно для забезпечення вільного ведення штанги за будь-яких обставин. Ведення штанги рівномірне, оскільки коливання на нерівному покритті самого обприскувача не передаються на штангу. Ефективний та точний вимір висоти посівів гарантують чотири датчики з великим кутом, розміщені на штанзі.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин