Про компанію

Економічність та ефективність Massey Ferguson

Трактори, що випускаються під брендом Massey Ferguson, вигідно відрізняються від конкурентів цілим рядом функціональних можливостей, які спрямовані на підвищення ефективності роботи і економічності експлуатації. Встановлювані на машини двигуни AGCO POWER є на сьогоднішній день одними з найбільш ефективних силових агрегатів, представлених на ринку. У порівнянні з аналогічними по потужності рішеннями інших виробників вони дозволяють знизити споживання палива до 16%.

  
При цьому проектування трансмісії тракторів виконуються з урахуванням особливостей використовуваного двигуна, завдяки чому максимальна швидкість досягається вже при невеликих оборотах двигуна, залишаючи запас потужності для інших потреб. Конструкція переднього зчіпного пристрою спроектована таким чином, щоб не знижувати маневреність і оглядовість при використанні навісних знарядь.

SCR


Спеціальна технологія SCR (Селективне Каталітичне Відновлення) дозволяє знизити витрату палива при одночасному очищенні вихлопних газів і незмінно високої потужності двигуна. Система має не обслуговуються виконання і не вимагає участі оператора.

Пам'ять обертів двигуна


За допомогою мультифункціонального джойстика оператор має можливість легко запрограмувати пам'ять обертів двигуна і швидко встановлювати оптимальні параметри, залежно від виконуваних операцій.

Функція Есо


Режим роботи ECO, доступний на тракторах з коробками передач Dyna 6 і Dyna-VT, дозволяє при невеликій частоті обертів двигуна розвивати максимальну швидкість. В результаті досягається економія палива і знижується рівень шуму.

Круїз-контроль


Режим дозволяє задати два значення для швидкості: робочу швидкість руху і швидкість руху при розвороті. Встановивши необхідні значення, оператор виконує перемикання між ними натисненням однієї кнопки.

Низькі оберти холостого ходу


При роботі на холостому ходу (720 об/хв) робота двигуна практично безшумна і максимально економна.

Интегрований зчіпний пристрій


Укорочена конструкція переднього зчіпного пристрою забезпечує більш високу компактність і сприяє високій маневреності трактора, збільшуючи при цьому висоту дорожнього просвіту.

Вбудований навантажувач


Встановлений виробником навантажувач повністю адаптований під геометрію машини і не порушує оглядовість і маневреність.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин