Про компанію

Експлуатаційні якості Massey Ferguson


З кожною новою модифікацією обладнання, фахівці Massey Ferguson впроваджують у свої розробки новітні технологічні та конструктивні рішення, спрямовані на підвищення експлуатаційних характеристик машин. У підсумку техніка MF характеризується максимально злагодженою роботою всіх систем і вузлів, що дозволяє їй демонструвати зниження споживання палива при одночасному збільшенні потужності, зберігаючи при цьому високу екологічну чистоту техніки і винятковий рівень комфорту оператора.

Для зручності експлуатації, виробник пропонує декілька варіантів виконання трансмісій, як для право-, так і для лівостороннього управління машиною. За рахунок використання при створенні двигунів останніх передових технологій, гарантовано забезпечується безперебійна, точно дозуюча подача палива, управлінням якої керує електроніка в залежності від ряду робочих параметрів. У результаті, навіть в найбільш складних умовах двигуни тракторів працюють на оптимальних режимах з помірними навантаженнями.

Експлуатаційні особливості Massey Ferguson:


Електронне управління двигуном (EEM)





EEM безперервно виконує функції регулювання кількості палива, що потрапляє в камеру згоряння  і точно синхронізує момент вприскування в залежності від робочого режиму. Оператору лише варто задати необхідний рівень оборотів двигуна, всю іншу роботу зробить електроніка.






Управління потужністю двигуна




Для роботи при великому навантаженні на гідросистему або у режимах використання ВОМ двигун забезпечує отримання додаткової регульованої потужності, яка дозволить отримати максимальну ефективність використовуваного навісного знаряддя, що приводиться в дію ВОМ.







ELC





Дана технологія забезпечує електронне управління зчіпним пристроєм, що дозволяє точно регулювати глибину і тягу, не допускаючи пробуксовки коліс, і як наслідок зносу шин. ELC в будь-яких умовах забезпечить максимальну ефективність роботи навісного обладнання.






Управління трансмісією




Два важеля забезпечують повний контроль над трансмісією і зручне управління її роботою. За допомогою лівого важеля перемикання напрямку руху, виконується зміна діапазонів, вимикання зчеплення і перемикання передач під навантаженням. Правий важіль призначений для підвищення і пониження передавальних чисел Dynashift.





Познайомиться з новими моделями агро-техніки і технологічними рішеннями ви можете в розділі Сільгосптехніка.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин