Про компанію

Експозиція компанії Цеппелін Україна на АгроЕкспо 2016

На міжнародній агропромисловій виставці «АгроЕкспо 2016», що пройшла у Кіровограді минулого тижня, чільне місце посіла експозиція компанії Цеппелін Україна, яка реалізує машини всесвітньо відомих лідерів ринку сільгосптехніки. Компанія є ексклюзивним дистриб'ютором корпорації Agco у Кіровоградській області. Також є дистриб'ютором всесвітніх брендів: Bourgault, Berthound, Gregoire Besson, Kpampe, Apache, Caterpillar.

  

Нагадаємо, що Цеппелін Україна - це надійна європейська компанія, яка здійснює продаж техніки, запчастин та підтримку техніки після її продажу на найвищому рівні. Компанія має тривалу історію - цього року виповнилося 20 років її успішної роботи на ринку України. А самому концерну Zeppelin - понад сто років. Компанія є офіційним дистриб'ютером брендів Fendt, Challenger, Massey Ferguson у Полтавській, Кіровоградській, Львівській областях та бренду Fendt в Одеській області. Представництва компанії також є у Харківській, Вінницькій та Черкаській областях і поступово компанія розширює свою присутність в інших регіонах.

“Вже четвертий рік поспіль ми беремо участь у виставці «АгроЕкспо», тому що Кіровоградщина для нас є одним з пріоритетних регіонів розвитку агробізнесу, - розповідає керівник підрозділу з продажу сільгосптехніки компанії - Фарід АбуХадід. - Виставка дає нам можливість представити свої новинки. Зокрема, ми вперше у Кіровоградській області продемонстрували трактор Fendt 936 у максимальній комплектації Profi+ (у чорному кольорі – Black Beauty). Також привезли флагманський трактор Massey Ferguson 8690 потужністю 340 к.с. У межах лінійки бренду Сhallenger показали новинку для нашого ринку - восьмирядну просапну сівалку, обладнану під технологію точного землеробства.”

  

З іншої техніки, вперше для ринку України, на виставці був представлений самохідний обприскувач Apache 1220S. Також привезли новинку – самохідний обприскувач Betrthoud 3240 нового покоління в оновленому дизайні й універсальний плуг Gregoire Besson на 9 корпусів, який може працювати як по полю, так і по ріллі. На виставці можна було побачити причіп-перевантажувач преміального німецького бренду Krampe - одного з лідерів європейських ринків з продажу такої техніки, а також посівний комплекс Bourgault 3720.

  

  

Цього року в Кіровоградській області відбулося 8 польових демонстрацій нової техніки від Цеппелін Україна. Мета таких показів - продемонструвати переваги реалізовуваних машин в польових умовах. Під час демонстрацій аграрії мали змогу порівняти характеристики пропонованих машин з характеристиками іншої техніки. Наприклад, продуктивність та економічність тракторів. Зокрема, на виставці «АгроЕкспо» відбувся тест-драйв нової моделі трактора Fendt 724 потужністю 240 к.с. Трактор цієї потужності - це універсальна машина, яка може виконувати такі ж операції, що й трактори великої потужності. Але водночас економиться пальне. Потенційні клієнти дуже позитивно оцінили переваги та комфортність цієї машини. Вони також мали змогу перевірити в роботі телескопічний навантажувач Caterpillar ТН407С, який компанія виводить на український ринок.

  

Найбільшою популярністю серед клієнтів компанії у сегменті 300+ к.с. користується трактор Fendt 936 Vario. Частка реалізації цього трактора на українському ринку складає не менше 20%. Це високофункціональна модель, тому її було представлено на виставці «АгроЕкспо». Стосовно обприскувачів, то найбільш реалізовувана модель Betrthoud 3240. Протягом трьох останніх років ця фірма входить у трійку лідерів з продажу сільгосптехніки.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин