Про компанію

Щорічне нагородження співробітників Цеппелін Україна

Колетив - запорука успіху компанії Цеппелін. На підтвердження цього, в компанії щорічно проводиться традиційне нагородження за прогрес в роботі. Так, відділу, який досяг найкращих показників ефективності за попередній рік, дістається перехідний почесний кубок — ZEPPI.

Цього року володарями ZEPPI став відділ післяпродажного обслуговування клієнтів і сервісу сільськогосподарської спецтехніки. Співробітниками була проведена оптимізація роботи з номенклатурою запчастин, майже всі цілі були виконані, а деякі - значно перевиконі. Всі співробітники Цеппелін Україна вітають колег з перемогою і бажають подальшого натхнення на нові, ще кращі, результати.


Традиційно, кожен відділ може отримати нагороду Award for outstanding progress. При цьому, до уваги береться рівень виконання ключових показників KPI (MTO, SPADE, AR, POPS-C, LDCAL, GP). Також, обов'язково враховується прогрес в порівнянні з попереднім роком. Одночасно з цим, на результат також впливають глобальні ініціативи відділів, якщо такі були, наприклад, впровадження нових підходів в роботі з клієнтами, оптимізація процесів та інші.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин