Про компанію

Fendt 1000 Vario - одна машина для вирішення безлічі завдань

Fendt 1000 Vario - одна машина для вирішення безлічі завдань

Трактори Fendt 1000 Vario - інноваційна лінійка тракторів з високим тяговим зусиллям. В процесі проведення випробувань Fendt 1000 Vario наочно продемонстрував свої реальні можливості! Своїм приголомшливим можливостям трактор зобов'язаний високоефективному двигуну, потужність якого становить понад 500 к.с., а також великій кількості технологій, що гарантують надійну і якісну передачу потужності незалежно від умов експлуатації. За рахунок цього добре зберігається плавність, яка потрібна для здійснення найрізноманітніших операцій і забезпечується комфорт в процесі руху по дорогах, які недоступні для інших машин даної категорії.

Fendt 1000 Vario має найнижчу витрату пального

Даний факт був підтверджений незалежною компанією DLG в процесі досліджень за програмою Powermix: Fendt 1042 Vario продемонстрував витрату пального 235 г/кВт⋅ч, - найнижчий показник за весь час випробувань.

Fendt VarioGrip забезпечує оптимальний тиск повітря в шинах, який можна відрегулювати лише одним натисканням на екран Varioterminal. При переміщенні в шинах збирається або випускається повітря, а характеристики можуть підвищуватися до 10%, продуктивність до 8%, паливні витрати зменшуються до 8% в порівнянні з функціонуванням трактора з неправильним тиском повітря в шинах (по результатам аграрного інституту Південної Вестфалії в Сусті).

Fendt 1000 Vario - одна машина для вирішення безлічі завдань
Fendt 1000 Vario - одна машина для вирішення безлічі завдань

Fendt iD: висока потужність і низькі оберти двигуна

Трактор має потужний двигун, який гарантує швидкий відгук і подолання навантажень навіть при низьких номінальних обертах при функціонуванні в найбільш складних умовах експлуатації. Операційні витрати при цьому залишаються на низькому рівні.

Надійний трактор для широкого переліку сфер використання

За рахунок невеликої власної маси Fendt 1000 Vario забезпечує оптимальний тиск на ґрунт. Він розрахований на максимальну вагу 21 тонна за умови експлуатації в полі. При пересуванні по дорогах машина може досягати швидкості до 60 км/год при допустимій вазі 18 тонн.

Мінімум часу на обслуговування за рахунок простоти

Прості маніпуляції з техобслуговування здійснюються без проблем.

Одна машина для вирішення безлічі завдань

Fendt 1000 Vario дозволяє задіяти весь ресурс для роботи. Трактор оснащений великими колесами, розумною системою баластування і регулювання тиску в шинах, унікальною системою повного приводу, що забезпечує досягнення максимальних тягових якостей незалежно від ситуації без втрати маневреності..

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин