Про компанію

Fendt 1000 Vario: якість як гарантія високої надійності

Машини Fendt відрізняються тривалим терміном служби. Це кращий показник якості, який виробники невпинно прагнуть збільшити. Запорукою довговічності трактора є використання кращих компонентів, висока якість їх обробки та ретельні перевірки якості продукції.

Fendt-Line-side-pass.jpg

Передача потужності через систему Fendt Torque Distribution

З точки зору конструкції гнучкий розподіл крутного моменту в тракторі з керованим повним приводом виконується на Т-образному компоненті між гідронасосом і гідромоторами переднього та заднього мостів. Цей компонент служить гідростатичним диференціалом між мостами і забезпечує вільну циркуляцію масла між насосом і гідромоторами. Як результат - відсутність втрат. При необхідності крутний момент можна автоматично передати з одного моста на інший за допомогою інтелектуальної системи управління повним приводом. При цьому знос і втрати від тертя істотно зменшуються.

Fendt-Line-rear.jpg

Підвіска передньої осі

Незалежна підвіска коліс з автоматичним вирівнюванням Fendt 1000 Vario гарантує оптимальний контакт передніх коліс з землею у будь-яких умовах і гарантовано запобігає ефекту «галопування», в результаті чого поліпшується тягове зусилля. Комфорт і безпека також підтримуються при швидкості до 60 км/год. Довгий хід підвіски, в цілому 300 мм, забезпечує комфортний рух при будь-якому навантаженні. Підвіскою можна керувати вручну, наприклад, для зняття передньої противаги без передньої навіски. Ще однією перевагою є те, що підвіска не вимагає технічного обслуговування.

5629fa890237fb2f53f63574_1486637260_web_ru-RU.jpg

Чим вищі тягові характеристики, тим краще трактор реалізує потужність. Результат - висока ефективність і зниження ущільнення ґрунту. Все це бере свій початок в трансмісії. Трансмісія VarioDrive - ідеальний розподіл зусилля. Унікальна конструкція трансмісії робить можливим ідеальний розподіл крутного моменту на передні і задні колеса для досягнення оптимальних значень тяги і тягового зусилля. Приводний агрегат використовує в роботі гідронасос і два гідромотора. Перший гідромотор передає крутний момент на задній міст через механізм гідромеханічного розподілу сил від 0 до 60 км/год. Другий гідромотор приводить передній міст. Завдяки зворотному зв'язку із заднім мостом через систему інтелектуального управління повним приводом, привід переднього моста також є частиною механізму гідромеханічного розподілу сил.

joxi_screenshot_1543825084859.png

Дізнайтеся більше про Fendt 1000: https://zeppelin-agro.com.ua/lp/fendt/1000

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин