Про компанію

Fendt 1100 Vario MT – Get it done

Fendt 1100 Vario MT – Get it done

Із серією Fendt 1100 Vario MT компанія Fendt займає на ринку гусеничних тракторів сегмент потужності від 511 до 673 к. с. Це означає, що Fendt 1167 Vario MT має найвищу потужність на ринку гусеничних тракторів із безступінчастою трансмісією. Крім того, підвищують загальну ефективність нові технології, такі як поворотне дишло і поворотна задня навіска, абсолютно нова розробка підвіски Smart Ride+ і знайомі органи управління Fendt.

Серія Fendt 1100 Vario MT розширює свій спектр продуктивності чотирма моделями з 511 до 673 к. с. (згідно з ECE R 120), так що трактори Fendt, включаючи гусеничні, тепер пропонуються в діапазоні потужності від 70 до 673 к. с.

Fendt VarioDrive – привод для максимального тягового зусилля і економічного споживання пального

Режим роботи трансмісії такий самий, як у колісних тракторів. Однак через відсутність передньої осі обидва гідравлічних двигуни діють на задню вісь. Інноваційна трансмісія Fendt VarioDrive і концепція низьких обертів двигуна Fendt iD вже знайомі по великих тракторах Fendt 1000 Vario і Fendt 900 Vario, а також по гусеничних тракторах Fendt 900 Vario MT. Концепція низьких обертів двигуна Fendt iD особливо ефективно працює із трансмісією VarioDrive і розрахована на великі резерви потужності. Так, двигун може працювати на економічних 1500 об./хв. з максимальним обертовим моментом 3100 Нм. Два гідравлічних двигуни гідростатично-механічної трансмісії Fendt 1100 Vario MT обертаються незалежно один від одного. Крім того, другий гідравлічний двигун автоматично і повністю відключається на високих швидкостях в режимі холостого ходу. Втрати опору відсутні. Гідравлічний вентилятор забезпечує оптимальне охолодження двигуна незалежно від його частоти обертання. Так досягається значне підвищення ефективності.

На моделях Fendt 1151 Vario MT, Fendt 1156 Vario MT і Fendt 1162 MT встановлюється 6-циліндровий двигун MAN робочим об'ємом 15,2 л. На Fendt 1167 Vario MT встановлено 6-циліндровий двигун MAN об’ємом 16,2 л і максимальною потужністю 673 к. с. Цей двигун розрахований на вищий клас продуктивності топової моделі серії Fendt 1100 Vario MT. Найкраща модель Fendt 1167 Vario MT спеціально створена для робіт з високими вимогами до потужності, як-от висока гідравлічна потужність при сівбі пневматичною сівалкою. Більший за розміром двигун забезпечує безпеку і продуктивність у всіх сферах застосування.

Обидва двигуни відповідають європейському стандарту викидів «Євро 5» за рахунок рециркуляції вихлопних газів, каталітичного нейтралізатора окислення дизельного пального (DOC), дизельного сажового фільтра (DPF) і добре відомої технології SCR ( селективне каталітичне відновлення). Крім того, інтервал обслуговування збільшений до 500 годин.

Правильна вага для будь-якого застосування

Незалежно від того, чи це складний обробіток ґрунту, чи підготовка насіннєвого ложа або сівба, гусеничний трактор Fendt 1100 Vario MT з широким спектром варіантів баластування дозволяє виконувати найрізноманітніші завдання. Гусеничний трактор пропонує варіанти баластування на задні тягові колеса, переднє напрямне колесо, а також додаткові вантажі з боків гусениць і різні фронтальні вантажі.

Так, гусеничний Fendt з легким баластом і більш високою швидкістю в полі може тягнути велику сівалку точного висіву, або з важким баластом і на низькій швидкості його можна використовувати для складного обробітку ґрунту.

Збільшений термін служби і додаткова підвіска

Підвіска SmartRide, відома по Fendt 900 Vario MT, була адаптована і доповнена для Fendt 1100 Vario MT, щоб відповідати цьому сегменту продуктивності. SmartRide+ складається з двох керованих гідроциліндрів. Вони компенсують зміщення ваги під час робочого процесу. Fendt 1100 Vario MT забезпечує максимальну тягову потужність в полі без переривання тягового зусилля. Гідравлічними циліндрами також можна керувати прямо з кабіни, щоб опустити передню частину трактора. Таким чином, фронтальну противагу можна просто прикріпити і від'єднати без використання додаткових пристосувань.

У складі гусениці чотири середніх опорних котки, опорні котки Fendt Longlife, підвішені таким чином, що їх можна гнучко адаптувати до рельєфу ґрунту і забезпечувати максимальне тягове зусилля. Опорні котки Fendt Longlife мають кільце із запатентованого поліуретану спеціального складу. Це забезпечує підвищену стійкість до високих температур і розривів, а також збільшує термін служби опорних котків Fendt Longlife. Крім того, кільця котків Fendt Longlife легко замінюються, що скорочує час технічного обслуговування, а отже, зменшує витрати на технічне обслуговування.

Fendt 1100 Vario MT – Get it done
Fendt 1100 Vario MT – Get it done
Fendt 1100 Vario MT – Get it done
Високопродуктивна гідравліка Fendt – потужна і відповідає потребам

Як і Fendt 900 Vario MT, новий Fendt 1100 Vario MT також оснащений високопродуктивною гідравлікою з двома опціональними насосами LS (Load Sensing, 2 x 220 л/хв.). Вони можуть живити два окремих контури і досягати максимальної продуктивності при 1700 обертах двигуна. Наприклад, вентилятор пневматичної сівалки потребує постійно низького тиску оливи і постійно великої кількості оливи при роботі. Однак при повороті на розворотній смузі комбінація гусениці і пневматичної сівалки вимагає високого тиску оливи з невеликою кількістю оливи. З двома насосами LS система завжди може забезпечити потрібний тиск оливи і потрібну її кількість завдяки контролю необхідного тиску і кількості. Це знижує втрати на дросельну заслінку, а отже, збільшує ефективність.

Поворотне дишло або поворотна задня навіска для утримання в колії

Особливістю машини є поворотний тяговий брус або поворотна задня навіска, що не має аналогів на ринку. Поворотний тяговий брус можна повертати на 28 градусів в обох напрямках, поворотна задня навіска з триточковою підвіскою має радіус переміщення 12 градусів в обох напрямках. Це означає, що точка повороту навісного обладнання переміщається в природну точку повороту трактора, і в поєднанні з системою ведення в колії навісне знаряддя рухається по колії набагато точніше.

Якщо на полі є перешкода, через яку навісне знаряддя веде в бік, то навісне знаряддя може ухилитися, а гусеничний трактор при цьому не зійде з колії. Fendt 1100 Vario MT також може продемонструвати свої переваги на полях з великою кількістю поворотів або нерівними межами поля з поворотним тяговим брусом або поворотною задньою навіскою. Таким чином, навіть з великими знаряддями можна дуже точно і акуратно дотримуватися контуру поля. Поворотний тяговий брус або поворотна задня навіска означає, що для керування потрібно менше зусиль, і значно зменшується знос. Загалом витрати пального знижуються, швидкість обробітку збільшується, і агрегати працюють ефективніше і точніше.

Доступна система ведення в колії VarioGuide

Як і в випадку з колісними тракторами, система ведення в колії Fendt VarioGuide тепер доступна і для серії гусеничних тракторів Fendt 1100 Vario MT. Залежно від системи управління смугою руху і коригувальних сигналів трактор може працювати з системою VarioGuide з точністю від 20 до 2 см. Покупці можуть вибирати між приймачем Trimble і приймачем NovAtel нового покоління. Останній також може приймати сигнали від китайських супутників Beidou, а отже, сигнали від близько 30 супутників. Це зменшує ймовірність збоїв сигналу. На доповнення до відомих служб корекції приймач Trimble Receiver підтримує інші служби, такі як RangePoint RTX™ і CenterPoint RTX™, тож втрата сигналу тривалістю до 20 хвилин може бути заповнена.

Робота в дусі Fendt

Щоб водій міг максимально ефективно використовувати машину, робоче місце водія має бути ергономічним, оглядовим і зручним. Ось чому Fendt 1100 Vario MT тепер теж отримав кабіну, знайому по Fendt 900 Vario MT. Простора кабіна Fendt забезпечує відмінний огляд і простоту використання, як це зазвичай буває у Fendt. Параметри машини можна зручно налаштовувати і контролювати з допомогою 10,4-дюймового Vario-термінала з великим сенсорним екраном. Керувати машиною можна швидко і ергономічно з допомогою добре відомого багатофункціонального підлокітника Fendt із вбудованим багатофункціональним джойстиком Fendt.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин