Про компанію

Fendt 1100 Vario MT – техніка, що гарантує Ваш успіх

Fendt 1100 Vario MT – техніка, що гарантує Ваш успіх

Fendt 1100 Vario MT – це перший у своєму роді гусеничний трактор із безступінчастим приводом.

На моделі даної лінійки може встановлюватися один із шестициліндрових рядних двигунів MAN потужністю в межах 511-618 к.с.

Fendt 1100 Vario MT може використовувати концепцію низьких номінальних оборотів двигуна Fendt ID. Усі складові елементи трактора, у тому числі двигун, трансмісія, вентилятор, система гідравліки і все додаткове спорядження підлаштовані до експлуатації на окремих оборотах двигуна. Це дозволяє досягти високого крутного моменту при низьких оборотах, мінімальному споживанні пального у всіх режимах і подовженні міжсервісних інтервалів.

Машини Fendt обладнані трансмісією Vario Drive - безступінчастою коробкою передач, що регулюється, з приводом від автономних гідромолотів. Трансмісія функціонує за системою гідростатико-механічного розподілу потужності. Вузол планетарного редуктора працює за допомогою дизельного двигуна. Гідронасос запускається за допомогою коронної шестерні, а той у свою чергу запускає два гідромолоти.

Провідний міст також має механічний привод. Як стверджують фахівці компанії, це говорить про те, що Fendt Vario Drive гарантує регулярне зусилля тяги та якісно функціонує навіть на підвищених оборотах. Другий гідравлічний мотор є таким, що відключається для максимальної продуктивності. Перевагою даної системи є зниження витрат пального під час експлуатації трактора.

Fendt 1100 Vario MT – техніка, що гарантує Ваш успіх
Fendt 1100 Vario MT – техніка, що гарантує Ваш успіх

Система гусеничного ходу – це ще одна властивість модернізованої версії. Чотири котки опори гусеничного модуля виступають основним фактором забезпечення безперебійної передачі потужності. Вони поєднані з шасі зі спеціальною системою підвіски. Дане рішення надає великий хід підвісного пристрою та забезпечує максимальний повтор контуру поверхні гусеницями. Вага трактора рівномірно розподіляється по всій поверхні плями контакту, а стрічка гусениці своєю поверхнею опори завжди стикається із землею або дорожнім полотном. Відповідно, потужність від двигуна надається безперебійно. Трактор обладнаний запатентованими котками Fendt Longlife із поліуретановим покриттям. Це виключає процес виділення теплової енергії навіть за безперебійного функціонування на підвищених швидкостях.

Fendt 1100 Vario MT обладнаний підвісним пристроєм SmartRide +, що є повністю необслуговуваною технікою, що поєднує центральну конструкцію рами та шасі, завдяки чому забезпечується високий рівень комфорту оператора як у процесі переміщення по дорозі, так і при експлуатації в полі. Для максимально точного опрацювання нерівності рельєфу поля поперечна балка може нахилятися на 11 градусів. Знак + говорить про наявність технології автовирівнювання.. Це гарантує максимальну тягу, високий рівень комфорту експлуатації завдяки великому ходу підвіски в обох напрямках, а також полегшене навішування та демонтаж фронтального баласту.

Трактор Fendt оснащений кабіною із двоточковим підвісним пристроєм. Оперативний і легкий доступ до всіх опцій досягається за допомогою універсального підлокітника, що регулюється по висоті. На 10,4-дюймовому екрані Varioterminal відображаються всі ключові параметри налаштування робочої техніки та зведення системи автокерування. Це дозволяє оператору завжди мати повну та актуальну інформацію про стан робочого обладнання.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин