Про компанію

Fendt 200 Vario VFP - легке керування комбінаціями знарядь

У якості заміни гербіцидів механічні методики вирішення проблем з бур'янами на виноградниках стають все більш актуальними. Компанія Fendt спільно з Braun Maschinenbau пропонує оригінальну комплексну систему, що повністю переймає управління механізмом Fendt 200 Vario. Автоматичне управління істотно полегшує процес керування комбінацією знарядь, а проблема бур'янів вирішується механічним способом.

Нескінченні спори з приводу застосування гербіцидів сприяли підвищенню частоти використання механічної обробки в прикореневій області у сфері виноградарства. Для якісної роботи використовують поєднання знарядь для бічної і задньої навісок. Керування у тісних рядах і систематичний контроль за міжосьовим знаряддям спільно з обслуговуванням задньонавісної техніки передбачає високу концентрацію для виключення ушкоджень лоз.

news-2-high (4) (1).jpg

Ліквідація бур'янів механічним способом

Компанія Fendt запланувала анонс унікальної у своєму роді системи, що забезпечує полегшене управління технікою, особливо з бічною навіскою. Це дозволить поліпшити якість роботи. Нарешті надаються складні комбінації, які раніше були неможливі.

Технологія бере на себе керування трактором разом з навісними знаряддями і переводить процес в автоматичний режим. Разом з тим тепер стала можлива систематична автоматична адаптація робочої техніки до рельєфу. Механічні дії для усунення бур'янів в прикореневій області стали не тільки більш ефективними, але і ергономічними.

Спокійний робочий процес

Трактори лінійки Fendt 200 V/F Vario, на які кріпляться міжосьові рами з двостороннім підйомом, є базою всієї системи. У задній частині функціонує мульчувач виробництва компанії Braun. За збір і передачу необхідної інформації відповідає Braun VPA. Система включає в себе лазер, гіроскоп, блок керування VPA, термінал.

news-3-high (5).jpg

Навколишня середа досліджується лазером. Також при цьому реєструється рельєф ґрунту, лози та стовпи. Рухоме коліщатко, що обертається в підшипнику, задає тривимірну позицію трактора. Дані VPA передаються через під'єднання ISOBUS до машини. Трактор виконує команди управління і автоматично пересувається по міжряддях. Даний зв'язок між системою управління Braun і вузькоколійним агрегатом працює тільки з моделями Fendt 200 V/F Vario. Крім цього, дані передаються на обладнання бічної навіски, яке контролюється по висоті та ширині. Так техніка функціонує на комфортній відстані, завдяки чому значно поліпшується якість праці та мінімізуються ушкодження. Знаряддя на задній частині фіксується по робочій шині захоплення згідно відсканованим даними. Активація системи включається на початку ряду, а потім обладнання на міжосьовій навісці приймає позицію необхідну для роботи. Ця функція являє собою своєрідний захист, що дозволяє знаряддям не переходити випадковим чином в робочий режим. За допомогою опції ідентифікації кінця ряду техніка автоматично переходить у режим парковки.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин