Про компанію

Fendt 700 Vario з новою системою управління FendtONE

Трактори Fendt 700 Vario завдяки хайтек-комплектації, візуальній складовій і широкому функціоналу стали фаворитами для багатьох. Принципово новий підхід до конструювання й увага до деталей забезпечили системі дистанційне керування, яке не поступається за ефективністю ручному управлінню процесом.

У новій серії Fendt 700 Vario використана філософія інтуїтивного управління FendtONE. Для втілення ідеї розробників було потрібно об'єднати системи Off-Board Welt і On-Board Welt. На виході вийшла інноваційна система управління, яка функціонує як у кабіні трактора, так і на стаціонарному пристрої віддалено або ж без прив'язки до певної локації в мобільному додатку. У кожному з цих випадків моніторинг і контроль проводиться в режимі реального часу з максимальною точністю.

5d14ae847b2606014d651c5b_1561636485_web_ru-RU.jpg

Використовуючи систему FendtONE, ви отримуєте доступ до польових даних або до функції планування польових робіт з вашого пристрою. Для наочності та зручного управління розроблені додатки, які надають можливість вирішення завдань будь-якого типу дистанційно. Список можливостей і нововведень знаходиться в постійній розробці, для того щоб у подальшому забезпечити ще більш широкий функціонал і зручність використання.

Система Fendt Task Manager призначена для підготовки до виконання завдань, поставлених користувачем. Для того щоб дати команду пристрою слід виконати кілька простих кроків:

  • Визначити завдання, яке необхідно виконати;

  • Вибрати машину для виконання роботи;

  • Визначити навісне обладнання, що використовується;

  • Налаштувати необхідні функції.

Коли завдання буде готово, його можна зберегти для повторного використання цієї схеми роботи у майбутньому.

news-2-high (3).jpg

Система Fendt Guide Sync використовується для синхронізації і доповнення інформації про територіальні особливості. Серед подібних функцій - позначення меж оброблюваних ділянок, перешкод і траєкторії переміщення під час виконання роботи. Всі позначки, встановлені користувачем на одній машині, передаються іншим машинам за допомогою синхронізації по загальній мережі. Такий принцип функціонування робить усі дії злагодженими та запобігає утворенню пропусків під час обробітку ґрунту, а також виключає повторну обробку, яка веде до перенасичення ґрунту речовинами (якщо, наприклад, виконується завдання по внесенню засобів захисту рослин). Техніка працює злагоджено, як єдиний організм, що відбивається на якості, термінах й ефективності робіт.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин