Про компанію

Fendt 900 Vario MT - для тих, хто цінує переваги гусеничних тракторів.

Fendt 900 Vario MT - для тих, хто цінує переваги гусеничних тракторів.

Fendt 900 Vario MT обладнаний потужним 7-циліндровим двигуном AGCO Power, який здатний розвинути потужність до 431 к.с. при обсязі 9,8 літрів і номінальній швидкості 1700 об/хв. Два турбонагнітача з незмінною геометрією, які розташовані один за одним, гарантують стабільність продуктивності. Концепція низьких робочих оборотів двигуна Fendt iD: максимальний крутний момент в 1921 Нм досягається вже при 1450 обертах на хвилину. В процесі переміщення швидкість двигуна становить лише 800 обертів.

Економний і безпечний

Fend 900 Vario MT в повній мірі відповідає жорстким стандартам щодо викидів Stage 4 / Tier 4 Final. Тиск вприскування в 2000 бар робить процес згоряння максимально чистим. При цьому утворюється досить незначне число дрібних крупинок, тому в дизельному сажному фільтрі немає необхідності. Система рециркуляції вихлопних газів з електронним управлінням і охолодженням повертає невелику частину вихлопних газів назад в камеру згоряння. Решта складових системи обробки вихлопних газів включають каталізатор окислення дизельного пального, де рідина AdBlue впорскується в тракт відводу вихлопних газів для зменшення рівня шкідливих викидів.

Каталітичний конвертер SCR знаходиться внизу вихлопної труби праворуч від трактора і не заважає огляду простору в передній частині.

Оригінальна система охолодження

Якісне охолоджування досягається за рахунок роботи високопродуктивного вентилятора Fendt, а також охолоджуючої системи Concentric Air System (CAS). Вентилятор втягує холодне повітря і розганяє через концентричний кожух, направляючи через охолоджувач. Технологія CAS має свій особистий гідростатичний привід, що дозволяє забезпечувати необхідне охолодження кожному з елементів згідно з їх запитами в незалежності від швидкості двигуна.

Fendt 900 Vario MT - для тих, хто цінує переваги гусеничних тракторів.
Fendt 900 Vario MT - для тих, хто цінує переваги гусеничних тракторів.
Легке обслуговування

Тепер не потрібно приділяти багато часу технічному обслуговуванню. Свіже повітря втягується у фронтальній частині машини. Технологія повітряного фільтра Venturi виключає втягування істотної кількості елементів бруду. Крім цього, система відводу бруду, яка запускається в дію за допомогою вакуумного пристрою системи CAS, забезпечує тривалу експлуатаційну придатність повітряного фільтра. Давачем забруднення регулярно відстежується стан фільтра. Прилад інформує про необхідність обслуговування.

Трансмісія нового покоління

Трансмісія Fendt VarioDrive моделі трактора Fendt 1000 Vario була модернізована і розроблена під модель Fendt 900 Vario MT. Результат - передова і високопродуктивна система приводів з безступінчатим регулюванням для гусеничних тракторів, що відповідає всім практичним вимогам. За допомогою неї є можливість управляти трактором в роздільних режимах потужності без зміни передач в швидкісних рамках від 20 до 40 км/год без потреби вручну перемикатися між різними діапазонами. З цієї причини при управлінні Fendt 900 Vario MT завжди можна працювати в оптимальному для себе режимі без суттєвої пробуксовки.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин