Про компанію

Fendt був визнаний лідером в "Індустрії 4.0"

Fendt був визнаний лідером в "Індустрії 4.0"

В рамках міжнародного економічного форуму 2020 (WEF), який відбувся в Давосі, мережа виробництв Fendt, що складається із заводських площ в Марктобердорфі і Асбах-Бойменхаймі, отримала звання "Передовий маяк четвертої промислової революції". На сьогоднішній день Fendt входить в число 44 організацій в світі, які є членами "Глобальної мережі маяків".

Компанії грають новаторську роль в четвертій промислової революції, оскільки здатні адаптувати індивідуальні заводські процеси за рахунок цифрового аналізу інформації, автономних систем або підвищеної лояльності.

"Торгова марка AGCO Fendt представляє собою єдине виробництво сільськогосподарського обладнання, яке включено в цю легендарну мережу, - відповів старший віце-президент Ханс-Бернд Вельтмаат. - "Ця перемога доводить, що крім унікальних розробок, Fendt також є безсумнівним лідером в сфері тракторного машинобудування і здатний утримувати свої позиції на світовому масштабі. За рахунок сучасного виробничого і збирального обладнання, а також грамотно спланованого процесу, фірма Fendt і її дочірні бренди в складі AGCO прийшли до чудової гнучкості і продуктивності виробництва".

Щоб в подальшому можна було задовольнити запити населення, обладнання для сільського господарства має працювати злагоджено і продуктивно, бути гнучкими в експлуатації. Відповідно, практично всі створені компанією Fendt трактори унікальні. Так, моделі Fendt характеризуються механізмом гідравлічних з'єднань, всілякими варіаціями гальмівних систем або спеціальним спорядженням кабіни. Продуктивне виробництво великої кількості варіацій оснащення можливо лише з технологією «VarioTakt». Дана особливо гнучка складальна технологія гарантує, що всі дев'ять лінійок тракторів з їх 38 моделями можуть бути зібрані в різних варіаціях, за індивідуальним запитом клієнта.

Підсумок: створення тракторів Fendt забезпечує оперативне реагування на поточні вимоги ринку. Відповідно, рішення журі "Глобальної мережі маяків" звучить наступним чином: "Fendt поєднує в собі цифрові рішення з грамотно продуманим дизайном складальної лінії".

"Наш план на 2020 рік: виробити 20 000 тракторів", - сказав Еккеарт Глезер, керуючий директор з виробництва AGCO / Fendt.

"За весь час існування торгової марки Fendt таке число моделей тракторів ніколи не виготовлялось, з цієї причини необхідні унікальні способи виробництва, що забезпечують швидкість виконання замовлень, лояльність і індивідуальність відповідно до запитів клієнта. І разом з тим гідної якості ", - зазначив керівник виробництва Fendt. - "Тим не менш, навіть кращий завод, інтелектуальні логістичні процеси і сучасні моделі машин гарні, завдяки персоналу, який працює на підприємстві Fendt. Досвід і навички фахівців, працьовитість, надійність і педантичність наших працівників, а також гордість за наші машини роблять з трактора істинний "Фендт!""

Про масштабну мережу маяків

Щороку економічний форум організовується в Давосі для обговорення важливих подій міжнародного масштабу і задає нові імпульси. В процесі цих переговорів з'явилася "Глобальна мережа маяків" як платформа обміну для промисловості, яка налічує 44 провідних компаній у виробничій сфері. У цій мережі будуть обговорюватися і розвиватися передові рішення, інновації, способи оцифровки і "Індустрія 4.0".

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин