Про компанію

Fendt Connect і Smart Connect для більшої продуктивності

Fendt Connect

Fendt Connect представляє собою центральну телеметричну систему, призначену для аналізу і регулювання процесу експлуатації обладнання. За допомогою даної технології легко зчитується, зберігається та аналізується інформація про машину. Передача відомостей виконується через мобільну мережу, що в свою чергу, дає можливість застосовувати просторово автономну систему керування автопарком й оптимізувати всі налаштування обладнання.

news-2-high (6).jpg

Fendt Connect пропонує дві версії застосування. Перша передбачає контроль відомостей машин, а друга - взаємодію з сервісними пропозиціями дилерів.

Для цієї мети спільно з інформацією про локації машини, фіксуються також відомості, які передаються через CAN-шину трактора. Власнику приходить на гаджет інфо про стан і маршрут переміщення трактора на карті, витрати палива, швидкості і час функціонування та відомості про завантаження. Крім усього іншого відображаються дані про похибки й інтервали сервісного обслуговування.

Оперативний перегляд інформації дозволяє використовувати превентивне обслуговування, а точніше виконувати роботи з обслуговування певної машини, попереджаючи серйозні поломки. Виробничі значення й агрономічні показники не зберігаються і нікуди не передаються. Все це відповідає найсуворішим нормативам Загального регламенту Європейського Союзу.

news-7-high (3).jpg

Smart Connect

Smart Connect представляє собою сервісну пропозицію для водіїв обладнання. Оператор може під'єднати свій гаджет до нього через бездротову мережу і на його пристрій у процесі роботи будуть транслюватися всі параметри машини, такі як локація трактора, оброблена ділянка, витрати палива тощо. Всі ці дані можуть відображатися на карті або представлятися у вигляді графіка, який охоплює останню годину роботи.

Дисплей планшета відображає ще одну зону, що доповнює термінал Vario. За допомогою Smart Connect водієві забезпечується підтримка з усією інформацією, яка потрібна для безпосереднього контролю. Smart Connect є складовою стандартного набору всіх варіацій ProfiPlus.

news-13-high.jpg

Fendt SmartConnect також дозволяє скласти індивідуальну стратегію збирання врожаю за допомогою регулювання на iPad значень компонентів “трикутника” — битого зерна, втрат зерна і чистоти.

Окрім цього, водій може здійснювати регулювання співвідношення між продуктивністю машини та якістю обробки під час роботи. Далі машина продовжує роботу відповідно до введених даних, реагуючи на мінливі умови прибирання.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин