Про компанію

Fendt Connect – система для керування технікою та витратами

Fendt Connect – система для керування технікою та витратами

Fendt Connect – телеметрична система, яка використовується з метою аналізу та управління роботою техніки. Для цього інформація про експлуатаційний стан машини і її локацію по GPS передається по мобільній мережі.

Так ви можете в будь-який момент часу відслідковувати і контролювати місце розташування своєї техніки і приймати відповідні рішення про подальші дії. Звіт про використання техніки дає можливість вносити коригування в управління машинами й оптимізувати налаштування для більш ефективного виконання подальших робіт.

Автоматизована передача даних GeoFencing надсилає клієнтам повідомлення, якщо машина залишає задану область.

Фермери та підприємці в сільськогосподарській сфері можуть переглядати режим застосування і технічні відомості кожної одиниці обладнання Fendt за допомогою комп'ютера, мобільного пристрою та інших гаджетів.

За допомогою додатка Fendt Connect вдається в онлайн режимі переглянути витрату пального, швидкість переміщення і час безперебійного функціонування кожної машини. Крім того, додаток показує місце знаходження кожної машини на карті, траєкторію її руху, дані про стан. Кожен користувач програми отримає дані про сервісні інтервали і повідомлення про поломку машини.

Збір інформації про застосування техніки дозволяє більш результативно керувати. Аналіз отриманих даних забезпечує ефективне завантаження техніки і дозволяє відстежувати інтервали працездатності. Плануйте дати техобслуговування, не залишаючи своє робоче місце, аналізуйте й оптимізуйте завантаження машини. Додаток Fendt Connect підвищує рентабельність, економить час і витрати.

Що потрібно для застосування Fendt Connect:

  • Інтегрований модуль ACMBox, за допомогою якого забезпечується передача потрібних значень CAN-BUS і дані цифрової платформи Fendt Connect;
  • Модуль встановлюється на комбайни Fendt Ideal і може служити додатковим оснащенням тракторів Fendt 500-1000 Vario.

З дозволу власника фахівці Цеппелін Україна також можуть отримати доступ до інформації про машину. При виникненні поломок ми зможемо виконати первинну дистанційну діагностику. При такій співпраці час діагностики та ремонтних робіт скорочується на 30%.

Користувач завжди має суверенітет над інформацією зі своїх машин. Параметри організації або агрономічні відомості не передаються та повторно не зберігаються нами або виробником Fendt. Вся процедура повністю відповідає загальним нормативам ЄС щодо захисту відомостей.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин