Про компанію

Fendt Future Farming. Інноваційна система управління обладнанням, що працює на платформі Fendt Connect

Основною умовою хорошого врожаю служить застосування ефективного обладнання. На даний процес впливають такі фактори, як розподіл витрат на гектар площі та витрачений на роботу час. З огляду на це, концерн AGCO / Fendt постійно знаходиться у пошуку кращих технічних рішень, які призводять до ще більш ефективного використання устаткування і дозволяють раціонально використовувати час. Інноваційна платформа Fendt Connect розроблена для поліпшення контролю якості і застосування обладнання, а також спрощення аналізу та управління. Орієнтиром новинки є сільськогосподарські та підрядні організації.

трактори Fendt

Фермери та власники сільськогосподарських компаній можуть легко побачити режим використання і технічні особливості кожної моделі Fendt за допомогою комп'ютера, смартфона чи інших гаджетів. Тепер відстежити місце розташування машини, визначити час роботи та рівень завантаженості стало ще простіше.

Fendt Connect можна скачати для пристроїв на iOS або Android. Додаток дозволяє:

  • визначити витрату палива в режимі онлайн;
  • дізнатися швидкість роботи;
  • визначити час безперервної роботи кожної одиниці;
  • побачити локацію машини на карті, дані її стану і способи проходження.

Крім усього перерахованого, ви можете отримати відомості про сервісні інтервали та поломки машин. 

Збір інформації про застосування обладнання дозволяє поліпшити керівництво автопарком. Аналіз отриманих даних забезпечує повне завантаження устаткування, якісний контроль за його використанням і стадії продуктивного стану. Час здійснення технічного обслуговування визначається за письмовим столом. Система Fendt Connect забезпечує аналіз і оптимізацію експлуатації техніки, що дозволяє збільшити рентабельність і заощадити ресурси.

Для застосування платформи потрібен інтегрований модуль ACM Box для передачі корисних властивостей CAN-BUS і відомостей машини Fendt Connect. Модуль ACM Box встановлюється серійно на машини Fendt IDEAL і може застосовуватися як допоміжна техніка для тракторів Fendt серій 500-1000 Vario.

fff2.jpg

Безпека даних

Як виробник сільськогосподарської техніки, концерн AGCO дбає про свою репутацію і цінує довіру користувачів, тому такому фактору як безпека приділяється особлива увага. Концепція Fendt Connect створена на основі високих європейських норм безпеки технології збору, обробки і передачі даних.

Детальніше про трактори Fendt: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/kolesnye-traktory-fendt/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин