Про компанію

Fendt IDEAL – технології, що спрощують роботу

Fendt IDEAL – технології, що спрощують роботу

Fendt IDEAL – обладнання, яке дивує і вражає своєю продуктивністю при невеликих періодах збирання врожаю, показуючи першокласну якість та виняткову надійність.

  • Безперешкодна видимість жатки і похилої камери в поєднанні з простим зручним управлінням
  • Регулювання за допомогою джойстика IDELdrive забезпечує ергономічність і ефективність вашого робочого дня
Жниварки PowerFlow

Для досягнення найкращих результатів, все необхідно виконати правильно з самого початку. З цієї причини всі комбайни Femdt IDEAL функціонують з останнім поколінням найпопулярніших жниварок в світі – PowerFlow. Ці жниварки характеризуються високим ступенем надійності, зносостійкості і міцності. Стрічки PowerFlow активно переміщають скошену рослинність колоссям вперед всередину техніки. Це говорить про те, що вага подається м'яко, система обмолоту залишається захищеною від каменів, а її потенціал розкривається в повній мірі.

Похила камера Fendt Autodock

Швидка настройка забезпечує більше часу для врожаю. Fendt Autodock агрегатує жниварку в межах 5 секунд, надаючи легкість експлуатації. Ви навіть не покинете свого робочого місця. Після повідомлення про навішування жниварки 4 гідравлічних циліндра завершують підключення. Гідравлічний циліндр, розміщений по центру рами похилої камери, жорстко закріплює жниварку.

Система роторів Helix

Всі складові елементи ротора, такі як бичі та пальці, монтовані в 4 спіральних ряди. Фронтальна частина ротора має 4 бича, які встановлені в поздовжньому напрямку. Вони вибивають зерно з колосків. Під роторами знаходяться пібрарабання, що відрізняються різним пристроєм, який використовується для досягнення найкращих результатів в різних видах робіт. Вони легко знімаються і встановлюються необхідні підбарабання виходячи з типу маніпуляції. Зазор між підбарабанням регулюється гідравлічним приводом, максимальний показник якого становить 35 мм. Пальці ротора відхилені на 20 градусів назад, що дозволяє розподілити потік рослинної суміші між спіральними конструкціями, надійно беруть масу і заощадливо обгортають її близько ротора. Це дозволяє виключити пікові навантаження на ротор. Також на пристрої відсутні межі, за які рослинна суміш може зачепитися.

Fendt IDEAL – технології, що спрощують роботу
Fendt IDEAL – технології, що спрощують роботу
Барабан подачі RotorFeeder

Барабан 600 мм діаметром підбирає рослинність з нижньої частини і подає її в ротори, що забезпечує ідеальний результат обмолоту. Швидкість RotorFeeder регулюється пропорційно швидкості ротора. Оскільки швидкість регулюється так, щоб якомога краще відповідати швидкості ротора, солома завжди залишається цілою. RotorFeeder також споживає набагато менше енергії при даному процесі. Ця методика подачі забезпечує безперебійний та стабільний потік рослинних культур.

Приголомшлива технологія IDEALbalance

З метою забезпечення того, що в бункер не потрапить нічого зайвого, комбайни Fendt IDEAL обладнані оригінальною та простою технологією IDEALbalance. Серцем даної системи виступає подвійна скатна дошка. Фронтальна скатна дошка збирає обмолочений бичами ротора продукт в передній зоні та направляє його до фронтальної частини. Задня дошка збирає продукт, який відкинутий роторними пальцями і направляє його до гуркоту. Завдяки цьому вдається раціонально застосовувати площу гуркоту і ефективно очистити рослинну масу.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин