Про компанію

Fendt Ideal вдруге здобув перемогу в «Машина року 2018»

“Для журналістів нагородження комбайна - унікальна можливість”, - пояснив Матіас Мамма на врученні премії зернозбиральної техніки Fendt Ideal. Створивши комбайн з чистого аркуша дизайнерам вдалося визначити оптимальні габарити машини. Схвальному рішенню членів журі посприяли й інші технології: автоматизовані опції техніки в режимі онлайн, оновлений дизайн дощок і бункера.

news-7-high (1) (1).jpg

Клієнти солідарні з членами жюри: Fendt є безсумнівним переможцем, що підтверджують результати голосування. Понад 50 тисяч голосів було подано в режимі онлайн, і більшість з них за Fendt. «Отримати фермерську нагороду для нас велика честь, що в черговий раз підтверджує, що з новим високопродуктивним комбайном ми задовольняємо практичні потреби людства», - зазначив Петер-Йозеф Паффен, голова правління AGCO / Fendt. Моделі Fendt ідеальні для експлуатації в Україні. Техніка була анонсована на виставці «Агро 2019» і продемонстрована на українських полях.

news-4-high (2).jpg

Час для нововведень

Fendt Ideal є зернозбиральною технікою, створеною на новій основі. При виробництві фахівці орієнтувалися на результати міжнародного співробітництва дослідних центрів, тому кожна деталь машини продумана до дрібниць, що забезпечує ідеальний результат. Особлива увага приділялася продуктивності, якості зерна та соломи. Величезне значення має унікальна сенсорна технологія, яка дозволяє оптимально налаштувати машину.

Зернозбиральна техніка Fendt Ideal 7, 8, 9 класів потужностей

Вся категорія моделей Fendt Ideal спрямована на актуальні запити і потреби клієнтів та світові тенденції розвитку. Розробники концерну представляють комбайн в трьох варіаціях потужності: 451, 538, 647 к.с. Моделі Fendt Ideal 8 і 9 оснащені високоефективними двигунами MAN, а Fendt Ideal 7 має двигун AGCO Power. Всі варіанти забезпечують надійну продуктивність паливних витрат.

news-5-high (1).jpg

Технологія обмолоту та сепарації Helix - запорука бездоганної якості зерна

Хороший урожай означає гарну якість зерна і високу продуктивність. Саме такі характеристики інноваційної лінійки зернозбиральних комбайнів Fendt Ideal, які функціонують на унікальній системі Helix. Завдяки системі зерно якісно відділяється. При цьому негативний вплив на якість соломи зведено до мінімуму. Унікальний в своєму роді ротор грає найважливішу роль в даному процесі. З метою забезпечення максимально якісної обробки зерна і регулярного завантаження ротора, деталі розміщені спиралевидно. Дана система потребує набагато менше енергії та значно підвищує продуктивність машини, зберігаючи бездоганну якість соломи та зерна. Крім цього, вона характеризується легким налаштуванням з урахуванням різних умов збирання врожаю. Моделі 8 і 9 оснащені молотаркою Dual Helix з двома роторами, а 7 модель має Single Helix і один ротор.

 

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин