Про компанію

Fendt Momentum – наступний рівень удосконаленої точності

Fendt Momentum – наступний рівень удосконаленої точності

Сівалка точного висіву Fendt MOMENTUM дебютує на виставці AGRO у м. Київ, Україна. За допомогою своїх високотехнологічних висіваючих секцій і гнучкої рами сівалка точного висіву розміщує насінини точно та рівномірно у ґрунті, максимально збільшуючи потенціал урожайності. Датчики на Fendt MOMENTUM фіксують, аналізують та візуалізують дані в режимі реального часу для кожної висіваючої секції, щоб постійно оптимізувати посівний процес.

Сівалка точного висіву буде представлена у двох конфігураціях. Fendt MOMENTUM 16 має 16 рядів та раму шириною 12 метрів, у той час як Fendt MOMENTUM 24 оснащена 24 рядками та рамою шириною 18 метрів. Для обох машин міжрядна відстань становить 70 см, об’єм зернових баків становить 4,581 літрів, а об’єм опційного бака для рідких добрив - 3,785 літрів.

Швидко та точно – насінина за насіниною на ідеальній відстані

За допомогою вакуумного дозатора vSet Fendt MOMENTUM може висівати різноманітні типи насіння, такі як кукурудза, соняшник та соя на високій робочій швидкості. Дозування насіння Fendt MOMENTUM здійснюється з точністю до 99,5% і зменшує пропуски або двійники. Завдяки висіваючій трубці SpeedTube, Fendt MOMENTUM може висівати кукурудзу та сою зі швидкістю 16 км/год та вище. Витискаючи максимум в період коротких термінів для оптимального висіву.

Сівалку точного висіву також можна пристосувати для дрібнішого насіння, такого як канола, пшоно, пшениця та цукровий буряк, які також будуть мати високу якість дозування та точний висів. Електродвигун дозатору vDrive гарантує оптимальний висів і відстань між насінням навіть на поворотах, незалежно від типу насіння.

Бездоганно пристосовується до ґрунтових умов та рельєфу ґрунту

У процесі посіву розташовані в одну лінію тандемні колеса з плаваючою віссю, бездоганно пристосовується до рельєфу. Гнучка рама забезпечує, щоб кожна окрема висіваюча секція була в ідеальному положенні для розміщення насіння. Таким чином Fendt MOMENTUM може досягти рівномірного розміщення насіння. Для максимального копіювання рельєфу, гнучка рама розділена на три секції. Запатентовані датчики положення керують положенням гнучкої рами залежно від положення висіваючих секцій відносно рами. Внаслідок чого рама також адаптується під час руху, легко пристосовуючись до горбистої місцевості.

Автоматична система притискного зусилля DeltaForce регулює тиск на висіваючу секцію залежно від умов грунту і швидкості руху. За допомогою DeltaForce система завжди працює з необхідним притисканим зусиллям, таким чином, що насіння розміщується на ідеальній глибині. Модулі vApply з електричним керуванням встановлені на кожній висіваючій секції регулюють потік та норму внесення рідкого добрива. Для рівномірного росту насіння за будь-яких умов на кожній окремій висівачій секції вноситься однакова кількість добрив.

Fendt Momentum – наступний рівень удосконаленої точності
Fendt Momentum – наступний рівень удосконаленої точності
Fendt Momentum – наступний рівень удосконаленої точності
Fendt Momentum – наступний рівень удосконаленої точності

Повністю автоматичний захист ґрунту

Для покращеного захисту ґрунту Fendt MOMENTUM має додаткову систему контролю ваги Load Logic із широким спектром варіантів розподілу маси. Вага розподіляється рівномірно на кожне колесо або центр машини. Система накачування шин автоматично регулює тиск шин залежно від того, чи сівалка транспортується по дорозі,чи працює в полі і наскільки заповнені її баки. Тиск повітря у шинах можна контролювати автоматично або вручну з кабіни трактора.

Колеса бічних секцій розміщені на їх краю. Це стабілізує бічні секції та підтримує розподіл їх маси. Це також дозволяє запобігти наїзду на рядки, та уникати ущільнення біля рядка та у міжрядді.

Розташований в одну лінію тандем Fendt MOMENTUM значно збільшує потенційну навантажувальну здатність, захищаючи ґрунт. Тим самим зменшуються простої для заповнення, а ефективність збільшується. Взаємодія розташованого в одну лінію тандему з плаваючою віссю забезпечує високі показники прохідності в полі та перевагу шин при транспортуванні.

Все в полі зору

Термінал 20|20 забезпечує чіткий огляд та неперевершений машинний аналіз даних. Fendt MOMENTUM збирає всі дані з висіваючих секцій – такі як глибина посадки, точність розкладки насіння та внесення добрив – потім аналізує та візуалізує їх у режимі реального часу. Цю інформацію можна використовувати для постійного підлаштовування машини до умов висіву. Термінал використовує технології посекційного внесення (SectionControl) та внесення змінних норм (VariableRateControl). Збережені дані можна проаналізувати на ходу чи пізніше.

Усі функції роботи рами Fendt MOMENTUM контролюються і регулюються через ISOBUS. Power Beyond невідкладно виконує встановлені налаштування.

Одразу до роботи

Всі функції підготовки та транспортування розроблено для забезпечення максимальної ефективності. Сівалка складається/розкладається одним натисканням кнопки, і одночасно автоматично вмикається система накачування шин для регулювання тиску в шинах. Усі функції рами контролюються гідравлікою трактора від системи Power Beyond. Це означає, що використовується менше гідравлічних з'єднань. Кількість масла та тиск масла подаються в міру необхідності.

Сівалку точного висіву буде представлено громадськості на виставці AGRO у м. Київ, Україна та заходах CropTour Fendt MOMENTUM. З цією метою уже в квітні розпочато підготовку та посів тестових ділянок. Замовити сівалку можна буде в Україні починаючи з липня 2020 року.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин