Про компанію

Fendt Momentum – переваги сівалки точного висіву

Fendt Momentum – переваги сівалки точного висіву

Рівномірне сходження та розвиток культур – головна умова ефективності врожайності. Все будується на посіві. Fendt MOMENTUM являє собою новий рівень землеробства. Компанією Fendt було створено дане рішення для того, щоб воно допомогло Вам вирішити цілий ряд завдань.

Основні характеристики Fendt MOMENTUM:

  • Обсяг бункерів: 4500 л;
  • Ємність бака для рідких добрив: 3785 л;
  • Технологія розподілу маси LoadLogic;
  • Система контролю рівня тиску в шинах;
  • Точне регулювання глибини висіву;
  • Точний висів;
  • Система компенсації на поворотах;
  • Застосування добрив;
  • Збір відомостей.
Стабільно точний висів

За допомогою рами VCT вдається компенсувати різницю висоти в межах 165 см. Це все, що необхідно для рівномірного формування коренів і рослин по всій робочій площі.

Технологія розподілу маси Load Logic

Включає в себе також гідравлічну систему, що розподіляє масу по рамі. Представлені три режими розподілу маси сівалки: функція балансування, концентрації маси на тандемному шасі та повторення рельєфу. У режимі балансування маса машини розподілена рівномірно на всі колеса. Коли включається режим концентрації маси, навантаження знімається з бічних частин і повністю фокусується на тандемному шасі центральної секції. У режимі повторення рельєфу активний притиск на бічні частини відключений.

Функція контролю тиску в шинах

Опція контролю тиску служить елементом системи розподілу маси LoadLogic. Різні датчики дозволяють автоматично регулювати рівень тиску в шинах.

Fendt Momentum – переваги сівалки точного висіву
Fendt Momentum – переваги сівалки точного висіву
Призначення

Всі фермери задаються питаннями: «коли краще сіяти, чи варто приступати раніше або краще почекати?». Навіть кілька днів можуть істотно відбитися на майбутньому врожаї. При ранньому посіві можуть трапитися втрати в зв'язку з погодними явищами. При пізньому посіві ви втрачаєте велику частину часу для вегетації. При посіві погода нерідко буває примхливою. Опади можуть затримати посівні роботи на кілька днів. Тільки застосовуючи потужні технічні рішення вдається максимально застосовувати короткі перерви, які є сприятливими для посівних маніпуляцій.

Однією з частих причин втрат є неправильний підбір глибини висіву. При швидкому переміщенні необхідно регулювати силу притиску сошника для скорочення глибини висіву. Згідно з даними досліджень було доведено, що при неправильному внесенні продукту, врожайність не буде ефективною.

Fendt MOMENTUM оснащений двома зерновими бункерами, доступ до яких можна з легкістю отримати з платформи. Бункери додатково оснащуються активним датчиком рівня. Це ті дрібниці, з яких складається весь робочий процес і від яких залежить його результат.

Висіваюча секція сівалки включає в себе дозатор, трубку, колеса, очищувачи рядків й інші елементи. Під цю модульну систему можна підібрати саме ті складові, які забезпечать ефективну роботу для певних умов.

Гідравлічна система DeltaForce

DeltaForce регулює притискне зусилля на висіваючу секцію окремо під кожен рядок з метою забезпечення відповідного тиску для різних видів ґрунту та умов висіву.

vDrive

Висіваючі секції оснащені електричним приводом, що характеризується надійністю, ефективністю і точністю.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин