Про компанію

Fendt Rotana дозволяє зберегти кожне стебло

Fendt Rotana дозволяє зберегти кожне стебло
Стовідсоткова продуктивність

Найвищої міри ефективності можна добитися лише в тому випадку, якщо створення рулону починається з бездоганної системи підбору та подачі рослинного продукту. Якщо розглядати рулонні прес-підбирачі Fendt, то їх продуктивність заснована на пристрої безкулачкових напрямних 2,25 м шириною. Особлива геометрична конструкція сегментних пластин та ідеальний кут вражаюче довгих пальців дозволяє усунути необхідність в додаткових маніпуляціях кулачкових напрямних. Так, підбирач включає в себе мінімум рухливих деталей, які зношуються, функціонує м'яко та вимагає набагато менше зусиль при обслуговуванні.

Поблизу з ротором

За рахунок своєї малогабаритної конструкції підбирач знаходиться поруч з ротором. Це дозволяє істотно полегшити процес транспортування рослинного продукту від підбирача до ротора та дозволяє оптимізувати потік культури. Переваги даного підбирача в процесі взаємодії з крихким продуктом в наявності: рослинність подається в пресувальну камеру більш заощадливо та результативніше. Оптимальний потік культури дозволяє генерувати один ідеальний рулон за іншим і забезпечувати високий рівень погодинної ефективності вашої роботи.

Пальці в п'ять рядів

Відсутність розподільних валів і шківів забезпечило додатковий простір. З цієї причини підбирач оснащений п'ятьма рядами пальців. Для ідеального підбору рослинного продукту відстань між пальцями було знижено до 64 мм. Це є гарантом того, що в полі, після виконаної роботи, не буде жодної стеблинки. Два бічних подавального шнека також встановлюються на виробництві.

Fendt Rotana дозволяє зберегти кожне стебло
Fendt Rotana дозволяє зберегти кожне стебло
Пальці підбирача мають пріоритетну значимість

Це пріоритетні складові підбирача. Їх спеціальний робочий кут нахилу гарантує, що верхній шар ґрунту залишиться неушкодженим. Діаметр 5,6 мм забезпечує максимально тривалий експлуатаційний термін, а пальці відрізняються особливою гнучкістю при взаємодії з великогабаритними компонентами. Міцне кріплення пальців виключає виламування, оскільки тиск розподіляється рівномірно.

Кращі ротори гарантують високу пропускну здатність

Прес-підбирачі рулонного типу Fendt обладнані 4-ма різними роторами, які гарантують, що система точно збігається виконуваною маніпуляцією. Ротор працює зі швидкістю 134 об/хв. V-подібний механізм установки подавальних пальців забезпечує рівномірне заповнення пресувальної камери. З урахуванням модифікації ущільнювальні пристосування обладнані або стабільним дном або дном Hydroflex з можливістю опускання.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин