Про компанію

Fendt Variotronic - універсальна система управління

Fendt Variotronic - універсальна система управління, яка вперше дозволила інтегрувати в один термінал керування декількома діями з єдиною логікою. Керування трактором і робочими пристосуваннями, системою відеоспостереження та автоматичного водіння, а також обліку та ведення документації поєднані в єдиному терміналі з дисплеєм 10,4 дюйма. Даний підхід дозволив мінімізувати кошти за рахунок відсутності потреби в установці допоміжних терміналів. Для здійснення звичайних сільськогосподарських дій моделі тракторів Fendt поставляються з терміналом Vario і дисплеєм 7 дюймів. Ці термінали характеризуються зрозумілим і простим інтерфейсом з сенсорним управлінням.


Останній маневр розвороту здійснюється так само, як і перший

Протягом десятигодинного робочого дня виконувати до 160 розворотів в кінці смуги - завдання не з легких і потребує багато сил, якщо трактор знаходиться не на автоматичному керуванні. Трактори лінійки 900 Vario традиційно оснащені системою управління на смузі Variotronic, яка дозволяє прийти до такої самої точності останнього розвороту, яка була у першого. Вікно системи Variotronic чітко транслюється на екрані терміналу. Так, вдається досягти активізації автоматичної послідовності дій на смузі за допомогою тільки одного натискання на кнопку. Оптимізувати і налаштувати послідовність дій можна в тому випадку, коли агрегат не задіяний в роботі. Це забезпечує економію часу при розворотах і дозволяє виключити неякісне виконання роботи.

Обробка на 1250 гектарів більше завдяки системі VarioGuide

Трактор Fendt 900 Vario обробляє на 1250 гектарів більше тільки завдяки застосуванню системи автоматичного управління, яка в цілому знижує на 6% зону перекриття, що дозволяє економити до 5000 робочих годин. Економія поширюється також на насіння і добрива. Траєкторія руху з легкістю контролюється операторами за допомогою інформації, яка відображається на дисплеї. Навіть в темний час доби або при поганій видимості вдається досягти кращих результатів, задіюючи весь потенціал обладнання.


VarioDoc система представлена в двох варіантах

Основна версія встановлюється в терміналах Vario з дисплеєм 10,4 дюйма. Ефективний обмін інформацією забезпечений Bluetooth. Варіант VarioDoc Pro має деякі функціональні відмінності, завдяки яким вдається реєструвати відомості про місцезнаходження агрегату. Програмне забезпечення з опцією GIS дозволяє з урахуванням цієї інформації створювати, наприклад, карти питомої витрати палива. Ці відомості можуть передаватися по мобільному зв'язку. Безумовно, це величезний плюс, особливо для підрядників і великих фермерських підприємств, так як в даному випадку не потрібно відкликати з поля трактор.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин