Про компанію

Fendt 1000 Vario: трактор нового покоління

Не освоєний поки що тракторами загального призначення діапазон потужності 400 - 500 кінських сил став для корпорації AGCO стимулом до розробки і створення нової лінійки неперевершених по потужності машин. При цьому, для задоволення все зростаючих вимог сучасних агропромислових підприємств, висока потужність трактора повинна супроводжуватися компактним компонуванням, маневреністю, універсальністю і, звичайно ж, економічністю. Для успішної реалізації поставленого завдання, виробникові довелося шукати абсолютно нові підходи та інноваційні технічні рішення, завдяки яким трактор загального призначення Fentd 1 000 Vario став по-справжньому революційною машиною. Нова серія на сьогоднішній день представлена чотирма моделями, які охоплюють діапазон потужності 380 - 500 кінських сил, які будуть доступні для замовлень вже на початку 2015 року.


Маса нових тракторів за допомогою нової системи баластування може гнучко нарощуватися до 50% від номінальної ваги, що дозволяє легко адаптувати машину як під роботи, що вимагають мінімального тиску на грунт, так і під найбільш важкі тягові завдання, які традиційно виконуються за допомогою машин з шарнірно-зчленованою рамою. Широкі можливості по встановленню обладнання модульного типу і різні конфігурації зчіпних та гідравлічних систем, дозволяють оснастити машини нової серії усім асортиментом сучасного новинного обладнання, включаючи знаряддя попередніх моделей важких тракторів.

  

Модельний ряд Fendt 1000 Vario став першою серією тракторів загального призначення, обладнаних низькообертовим двигуном, виготовленим за революційної концепції Fendt Pro Drive. Ідеально злагоджена робота всіх компонентів трактора гарантує стабільно високі потужності характеристики при мінімальному споживанні палива. Завдяки турбованому компресору, трактор відрізняється високим крутним моментом при роботі на знижених швидкостях. При цьому максимальна швидкість в 60 км/год розвивається при частоті обертання вала двигуна всього 1450 об/хв, що дозволяє домогтися істотної економії пального.


Принципово нова концепція Vario Drive, заснована на гідростатичному і механічному розподілі потужності, реалізує в тракторах нової серії єдину силову передачу, яка передає потужність на два мости.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі трактора Fendt.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин