Про компанію

Fendt 1000 Vario виграв премію "Red Dot: Дизайн продукту 2016"

Fendt 1000 Vario отримав міжнародну нагороду за високу якість дизайну "Red Dot".

"Вся команда Fendt може пишатися даним досягненням", сказав Пітер-Жозеф Пафф, голова правління AGCO / Fendt, висловлюючи свою радість з приводу отримання нагороди. "Ми маємо дуже успішну команду дизайнерів, очолювану Томом Майєром. Протягом багатьох років вони працювали над дизайном кожного окремого трактора, щоб надати йому фірмовий стиль Fendt. У випадку з Fendt 1000 Vario цій команді в черговий раз вдалося спроектувати трактор, який вдало поєднує силу і інноваційні технології."



Більше 40 експертів високо оцінили дизайн Fendt 1000 Vario

Учасники з 57 країн представили більш ніж 5200 продуктів та інновацій для премії "Red Dot: Дизайн продукту 2016". А 41 експерт з усього світу, які були відібрані відповідно до найсуворіших правил, забезпечили високий рівень компетенції у виставленні оцінок. Тільки незаангажовані, незалежні дизайнери, журналісти та професура в сфері дизайну могли стати членами журі.

Дизайн як частина інноваційних рішень продукту

Незалежна рада експертних суддів оцінювали кожну презентацію строго, але чесно. Вони враховували ступінь інноваційності, якість, функціональність, а також екологічність продуктів.

Професор Пітер Зек, засновник премії "Red Dot" зазначив: "Переможці Red Dot не тільки доводять свою виняткову якість дизайну, але також показують, що дизайн є невід'ємною частиною інноваційних рішень".



Fendt виступає за якість та інновації

"Поєднуючи функції трактора з дизайном, який робить машину привабливою, ми виконуємо дуже цікаву і складну задачу. Fendt виступає за якість та інновації. Це повинно відбиватися в його конструкції", - говорить Том Майєр про свою роботу.

У моделі Fendt 1000 Vario кабіна має приємну, легку на дотик поверхню, а фронтальна камера на капоті була елегантно інтегрована в емблему трактора.

Про премію "Red Dot Design"

Для того, щоб врахувати різноманітність продуктів в сфері дизайну, нагорода "Red Dot Design" ділиться на три категорії:
  • дизайн продукту
  • дизайн комунікації
  • дизайн концепту
Перше журі було скликано в 1955 році, щоб відзначити кращі зразки того часу. А в 1990-і роки, генеральний директор Red Dot, професор Пітер Зек, розробив ім'я і бренд премії. Зараз це одна з найпрестижніших премій в сфері дизайну.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Трактори Fendt


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин