Про компанію

FendtONE – нова філософія керування

FendtONE – нова філософія керування

Укорочені терміни збирання врожаю, кліматичні умови та обмеження законодавства, що змінюються, диктують високі вимоги до землеробів у всьому світі і, відповідно, до сільськогосподарського обладнання. Модернізована орієнтована на майбутнє концепція регулювання FendtONE пропонує ефективні рішення, за допомогою яких можна легко задовольнити ці запити.

FendtONE задає нові вимоги у сільськогосподарській сфері

Вимоги законодавства до документації регулярно підвищуються, так само, як вимоги до стійкого сільського господарства або ціновий тиск на сільськогосподарські товари. Це також створює сильний тиск на землеробів у всьому світі для економності та ефективності. Основою будь-якого успішного бізнесу є глибоке значення власних даних. Всі ці основні показники також важливі для успішного господарювання. Майбутніми проблемами є відстані між фермою і полем, підвищення кількості полів і потреба збору врожаю в стислі терміни або тимчасових операторів, які погано знайомі з місцевістю. Всі ці відомості ускладнюють організацію та розподіл роботи у фермерських угіддях. Так, суворе планування та підготовка створюють дуже серйозний потенціал збільшення ефективності під час здійснення робіт.

FendtONE – трактор та офіс будуть одним цілим

FendtONE дозволяє з цифровою платформою FendtONE offboard керувати машинами та агрономічними відомостями та регулярно відстежувати їх. Розподіл працівників та техніки, а також замовлення можна добре розпланувати, організувати та задокументувати, та водночас заощадити дорогоцінний час роботи в полі. Якщо наприклад, на транспорті є межі поля та смуги руху з оптимізованою схемою обробки, тоді ціла продуктивність агрегату може бути використана з перших хвилин експлуатації.

Водночас робоча зона водія FendtONE onboard пропонує безліч рішень для підвищення ефективності машини. Опції розумного землеробства Smart Farming, такі як, ведення по колії, обробка певних зон або оптимізація навісних систем мінімізують паливну витрату та робочі матеріали на тривалу перспективу, дозволяють заощадити час та зняти навантаження з водія.

FendtONE – нова філософія керування
FendtONE – нова філософія керування
Документація – це просто як ніколи

У процесі експлуатації розкидача добрив або цистерни для рідкого гною слід точно записувати та контролювати кількість внесених поживних компонентів. Технологія Fendt Task Dock дозволяє зробити це дуже легко. Версія трактора Profi+ у традиційній комплектації оснащена системою Fendt Task Dock. Завдання або замовлення на обробку даних планується у системі FendtONE offboard та відправляється на машину через мобільну мережу. У процесі виконання завдань Fendt Task Dock onboard веде запис агрономічних відомостей як, наприклад, фактичної норми внесення. Після закінчення роботи звітність про завдання можна отримати у FendtONE offboard. Це є основою документації з розумного внесення поживних компонентів. Повний список документів також підтверджує відповідність нормативам харчової галузі.

Нова опція FendtONE onboard полегшує керування під час проведення польових маніпуляцій. На дванадцятидюймовому терміналі підлокітника та допоміжному дванадцятидюймовому терміналі на стелі оператор може персонально підібрати, як і яким чином відео з камер виводяться на монітор. Наприклад, карта внесення для використання з Fendt Variable Rate Control здатна відображатися на 12-ти дюймовому терміналі на підлокітнику, тоді як налаштування ISOBUS навісних систем відображаються на терміналі на стелі. Водію завжди надається огляд усіх необхідних опцій. Технологія Fendt Variable Rate Control дає можливість якісно та при необхідності вносити насіння та всі необхідні речовини та добрива, дбайливо охороняючи при цьому ресурси та навколишнє середовище.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин