Про компанію

Флагмани ефективності

8-11 червня 2016 року компанія "Цеппелін Україна" взяла участь в XXVIII Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО 2016». Уже котрий рік захід, організований Міністерством аграрної політики та продовольства України, користується величезною популярністю серед всіх представників сільськогосподарської галузі. Вітчизняні та зарубіжні компанії демонструють численим гостям останні досягнення і знайомлять з новинками в галузі.

Корпорація AGCO разом з офіційним дистриб’ютором — компанією Цеппелін Україна вивела на український ринок нові флагманські машини. Перша — колісний трактор Fendt 1050 Vario, друга — зернозбиральний комбайн Massey Ferguson T7, третя — однодискова сівалка Challenger 98-30 NT. Також була представлена пропашна сіялка Челенджер 91-08 з новітньою системою пресіжн плантінг. Слід відзначити також нову модель телескопічного навантажувача Massey Ferguson 9407S.

  

Fendt 1000 серії без перебільшення — одна з найбільш очікуваних новинок. Цією серією корпорація AGCO створила новий сегмент на ринку — сегмент колісних тракторів класичного компонування потужністю 380 - 500 к.с. Вони поєднують високі тягові характеристики з відмінною маневреністю. Трактору під силу як виконання важких польових робіт, так і транспортних. Ще одна особливість концепції — порівняно невелика вага. Без баластування — 400 тонн. Це дозволяє виходити в поле раніше і працювати до пізньої осені. Інтерес до трактора підігрівало й те, що Fendt 1000-ї серії — абсолютна нова розробка.


«Он не только абсолютно новый сегмент тракторов открывает. Он сам по себе является абсолютно новым трактором, новой разработкой во всем, начиная с нового двигателя, новой трансмиссии, новой концепции полного привода, новой кабины, новой гидравлической системы. То есть в этом тракторе все новое.» - Олексій Копилов, менеджер з розвитку бізнесу Представництва корпорації AGCO

Fendt 1050 Vario пропонує аграріям нові стандарти ефективності. Двигун MAN адаптований для роботи в найважчих умовах. Максимальний крутний момент моделі 1050 Vario становить вражаючі 2400 ном при всього 1100 обертах за хвилину.

Трактор оснащується інноваційним інтелектуальним незалежним повним приводом. Система без втручання оператора автоматично розподіляє крутний момент між мостами залежно від зміни умов роботи. Оцінять аграрії і ефективну гідравліку продуктивністю до 430 л/хв. Поряд з потужністю трактор пропонує і нові стандарти економії пального.


«Концепция низкообротистого двигателя в первую очередь для того, чтобы Fendt в очередной раз доказал своим пользователям, что это самый экономичный трактор. И в сегменте до 500-т л.с., сил я думаю, что он нас всех удивит своей экономичностью.» - Олексій Копилов, менеджер з розвитку бізнесу Представництва корпорації AGCO

На АГРО 2016 було представлено найпотужніщу модель — FENDT 1050 Vario на 500 к.с. Крім неї, українським аграріям будуть доступні інші моделі серії: 1038 Vario на 380 к.с., 1042 Vario на 420 к.с. та 1046 Vario на 460 к.с..

Інша прем’єра — зернозбиральний комбайн Massey Ferguson T7. Машина давно добре зарекомендувала себе на ринку США під брендом «Глінер». Від звичних роторних комбайнів новинку відрізняє проста конструкція із запатентованою системою обмолочування та сепарації з поперечним розміщенням ротора. Зібрана маса не ущільнюється і не змінює напрямок руху під час переміщення від похилої камери до ротора. Як результат — мінімальне пошкодження зерна та менша, порівняно з конкурентами, потреба в потужності.

Така концепція ефективно зарекомендувала себе на високоврожайних посівах. Власне схожість північноамериканських і українських сільськогосподарських умов підштовхнули AGCO вивести комбайн на український ринок.


«Новое поколение комбайнов мы завезли в Украину в прошлом году для тестирования. Комбайн испытывался в Черниговской и Херсонской областях на разных культурах. Что мы заметили: большая производительность, скорость, которая не зависит от условий на поле. Это роторный комбайн, который не боится зеленки. Комбайн, который не травмирует зерно. Мы отработали на ранних зерновых, на мелкосемянных, на сое, и с этого года мы начинаем официальные его продажи.» - Юрій Войцехович, менеджер з розвитку бізнесу Представництва корпорації AGCO

В сегменті посівної техніки AGCO представила в Україні однодискову сівалку Challenger 98-30 NT. Попри ширину захвату в 9 метрів 10 сентиментів сівалка складається до транспортної ширини 3,5 метри. Агрегат оснащується великим інтегрованим бункером, системою посекційного управління нормами внесення насіння і добрив та бездротовим контролем забивання в будь-якій точці сівалки.


Ще одна новинка — просапна сівалка Challenger 91-08 з новітньою системою престіжн плантінг. Це перша сівалка Cgallenger, розроблена для точного землеробства.

В корпорації AGCO відзначили інтерес до новинок з боку аграріїв. І не лише великих компаній, а й середніх, де планують підвищити ефективність робіт та скоротити витрати на пальне.

Також на стенді «Цеппелін Україна» була представлена така техніка як: посівний комплекс Bourgault 3720 з шириною захвату 12 метрів 20 сантиметрів; Bourgault 3720 — представник нового покоління посівної техніки компанії. Ззовні агрегат вирізняється міцною рамою, колесами великого діаметра, широкою колією.

Такий набір гарантує стабільність руху по вологому ґрунті та полях з горбистим рельєфом. Дана сівалка розроблялася як посівний комплекс, який мав би працювати виключно по нульовій технології, але потім, вивчивши сучасні світові тенденції і особливо кліматичні і ґрунтові умови України, виробники зробили ряд конструкційних допрацювань цієї сівалки. І зараз вона не тільки може працювати по нульовому циклу, ай може працювати і по мінімальній і традиційній технологіях.

Була представлена новинка на ринку України двовісний самоскид Krampe 650 Big Body, с обьемом 34 м3 – який в свою чергу дуже зацікавив аграріїв.

Окрім цих новинок, Цеппелін Україна представила вже улюблені серед аграріїв агрегати брендів Berthound, Gregoire Besson. Ця техніка давно зарекомендувала себе як продуктивна, економічна та надійна.

  

Крім техніки, до уваги гостей виставки був представлений великий перелік наявних запасних частин і вузлів для с / г машин, обладнання для їх ремонту та технічного обслуговування. Всі бажаючі змогли отримати докладну інформацію про бортові і польові комп'ютери, GPS і GIS системи, а також ознайомитися з технологіями точного землеробства від компанії "Цеппелін Україна".

Всі новинки, які були представлені на стенді Цеппелін Україна на виставці АГРО 2016 свідчать про те, що компанія з 20-ти річним досвідом роботи на ринку України є стабільним партнером для українського аграрія.

Познайомиться з новими моделями агро-техніки і технологічними рішеннями ви можете в розділі Сільгосптехніка.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин