Про компанію

Генеральний спонсор конкурсу «Кращий молодий інженер 2014»

Генеральний спонсор конкурсу «Кращий молодий інженер 2014»
Традиційно, Цеппелін Україна в партнерстві з корпорацією AGCO, піклується про аграріїв пропонуючи техніку і агрегати провідних світових брендів Challenger, Fendt, Massey Fergusson. Компанія розробляє і підтримує цікаві проекти і заходи, як для керівників господарств, так і для молодих фахівців.

Так, в цьому році, Цеппелін Україна стала генеральним спонсором загальнонаціонального конкурсу «Кращий молодий інженер 2014», який починає журнал Agroexpert. Молоді інженери країни зможуть випробувати свої професійні знання і вміння взявши участь в цьому конкурсі. Щоб стати учасником необхідно зареєструватися на сайті і відповісти на ряд теоретичних питань.

Переможців визначить незалежна експертна комісія, до складу якої входять представники інститутів НААН України та менеджмент компаній організаторів.

Призери отримають ваучер на участь в міжнародному з'їзді молодих фермерів Європи «Vision of the future 2014». Захід пройде в штаб-квартирі організатора, світового виробника техніки Massey Fergusson в місті Бове, Франція. Унікальна можливість відвідати захід світового масштабу! Тому якщо ви впевнені в собі професіонали своєї справи, ласкаво просимо випробувати свої знання та навички!


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин