Про компанію

Горизонт розширених можливостей від компанії Цеппелін Україна!

Горизонт розширених можливостей від компанії Цеппелін Україна!

Нещодавно компанія «Цеппелін Україна» спільно з корпорацією «AGCO» та агрохолдингом «Агрокультура» провели навчання працівників агрохолдингу, які задіяні на жнивах 2013. Для отримання ефективного результату від придбаної сільськогосподарської техніки потрібно уміти нею правильно користуватися. На практиці демонстрували комбайн Challenger 647 С та жатку Power Flow.

Працівники ТОВ «Агрокультура» мали змогу отримати вичерпні відповіді на запитання, що стосуються роботи комбайна, систем управління, тощо. Багатьох зацікавила жатка, якою оснащується 647С. Спеціаліст зернозбиральної техніки Challenger Віталій Панічерський розповів про конкурентні переваги, зазначивши унікальність розробки даної жатки.

На сільгоспмашинах, які працюють в «Агрокультурі» встановлені жатки POWER FLOW. Ця модель є розширеним варіантом жатки FREE FLOW, вона більш зручна в експлуатації, підвищує швидкість та якість проходження маси після зрізу, - зазначив фахівець.

Компанія Цеппелін Україна висловлює свою подяку директору агрохолдингом «Агрокультура» Ігорю Бучацькому, співробітникам господарства а також представникам заводу-виробника корпорації AGCO!

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин