Про компанію

Grip Assasistan - ідеальне рішення від Fendt

Компанія Fendt вже давно займається питанням оптимального розподілу тиску в шинах. Спочатку для цього була створена система VarioGrip, яка встановлена виключно на тракторах власного виробництва компанії. А тепер Fendt презентує Grip Assasistan, основна мета якого - допомогти операторам при виборі баласту, а також в регулюванні тиску.



Проблема полягала в тому, що оператори дуже часто не мали повної інформації про навантаження мостової при експлуатації навісного спорядження, тому вони додавали баласт із значним запасом для підстраховки. Для того щоб регулювати тиск у шинах, їм доводилося застосовувати консолідовані таблиці. Тобто шукати окреме рекомендоване значення під кожен тип робіт і навісне обладнання. Але ці дані досить загальні і часом навіть досвідченому оператору важко налаштувати правильний тиск.

Саме для вирішення цих завдань і була створена Assistant Grip. Cистема включена в Varioterminal, а також адаптована під навісне обладнання Fendt 1000 Vario. Особливою перевагою Assistant Grip слід назвати існуючу базу даних, адаптивне моделювання, а також інтелектуальні алгоритми, на яких створено систему. Тепер управління технікою не складе особливих труднощів. Для цього потрібно лише задати умови роботи, тип пристосування для зчеплення, вид навісного обладнання, а також вказати виробника та розмір шин.



Для зручності оператора було введено два режими роботи: BallastSelect і SpeedSelect.

SpeedSelect

Цей режим ідеально підходить для операторів, які можуть завчасно запланувати і налаштувати свою машину. Для цього достатньо ввести основні дані і система сама підлаштує оптимальний тиск в шинах, а також необхідний баласт для заданих умов. Варто ще відзначити, що коригувати параметри можна буде і під час роботи через термінал.

BallastSelect

Якщо оператор уже почав роботу і вантаж не можна зняти, то режим BallastSelect буде в самий раз. Система підкаже оптимальну швидкість, яку потрібно дотримуватися при наявному баласті і тиску.

В цілому Grip Assistant робить роботу трактора Fendt ефективною і ергономічною. Машина буде заощаджувати більше палива, але при цьому суттєво зросте її потужність.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин