Про компанію

Інвестування іноземного капіталу в Україну почалось.

У Мінагрополітики повідомили, що в наявності розрахунки необхідної в Україні кількості великої сільськогосподарської техніки, мова йде в основному про комбайни та трактори. За словами А. Павленка, міністра АПК України, на сьогоднішній день відкладений попит на спецтехніку сільськогосподарського призначення становить понад 7000 машин (3,5 тисячі зернозбиральних комбайнів та 3,6 тисячі тракторів).

Для країни необхідна високоякісна сучасна техніка, придбати яку в таких обсягах без залучення іноземного капіталу, буде просто неможливо. На щастя, вже сьогодні видно, що процеси по залученню іноземних інвесторів почалися, і питання задоволення високого національного попиту починають переходити з площини теорії до практики.

На відміну від попередньої хвилі активності, яка пройшла влітку 2014 і не просунулася далі серії переговорів між представниками світових виробників сільгосптехніки і керівництвом Мінагрополітики, нинішній сплеск обіцяє бути більш продуктивним.



Стартувавши на початку року переговори, теж не здаються простими, але на відміну від першого етапу, коли далі низки гучних заяв справа не пішла, зараз можна спостерігати підписання конкретних договорів на поставку обладнання. Так, з'явився великий контракт вітчизняних виробників з європейською компанією, який передбачає виробництво нових комбайнів в Україні. Заплановано повноцінний виробничий цикл з виробництва «вітчизняних» комбайнів, реалізованих на основі фынських машин. За словами президента зарубіжної установи, Україна є справжнім раєм для комбайнів.

Представники американської компанії  в свою чергу провели успішні переговори, спрямовані на впровадження на українських полях систем точного землеробства.

Про те, що «лід рушив» і в найближчому майбутньому можна чекати на «народження» нових підприємств, спрямованих на створення в Україні високотехнологічної сільськогосподарської техніки, говорять і що зараз відбуваються переговори з представниками AGCO.

За заявами А. Павленко, Україна готова до плідної співпраці та залученню американських інвесторів для будівництва підприємств, на яких буде проводитися інноваційна техніка для сільського господарства.

У свою чергу, компанія "Цеппелін Україна" готова запропонувати агаріям України якісну сільгосптехніку на вигідних умовах. Перелік доступної техніки дивіться у каталозі.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин