Про компанію

Підсумки 2014: Прибуток AGCO склав трохи менше 10 млрд. доларів.

Прес-служба AGCO відкрила інформацію про доходи корпорації за минулий рік. Відповідно до опублікованих даних виручка корпорації за 2014 склала 9 млрд. 732 млн. Доларів США. Чистий дохід AGCO оцінюється при цьому трохи більше 2-х млрд. Доларів США.

У перерахунку на одну акцію, прибуток гіганта склала 4,7 доларів. У прес-службі AGCO відзначають, що цифра є скоригованою і враховує деякі поодинокі витрати, у тому числі витрати на оптимізацію структури компанії, в загальному обсязі 0,34 долара на одиницю акції. Успішні дії AGCO на фінансовому фронті забезпечили отримання за підсумками року вільної грошової маси в розмірі, що перевищує 130 млн. доларів США. Такі досягнення стали можливі за рахунок успішних вкладень в запуск нового виробництва на території Китаю, а також в освоєння новітніх технологій і конструктивних рішень.

У підсумку, економічна стабільність дозволила корпорації AGCO виконати заплановані на 2014 рік заходи з викупу акцій компанії. Загальна сума склала 0,5 млрд. доларів. Натхненне успіхом, керівництво AGCO затвердило на 2015 рік аналогічну програму з викупу акцій, у такому ж грошовому еквіваленті. Така фінансова ініціатива AGCO, спрямована на повернення акцій, наочно показує прагнення корпорації до створення сприятливого клімату для власників акцій. У тривалій перспективі корпорація також має намір дотримуватися заданого курсу фінансової політики, що за оцінками фахівців дозволить підтримати поточний кредитний рейтинг і підвищити зростання прибутку від змісту акцій.

Голова ради директорів AGCO Martin Richenhagen поділився наступним коментарем: «Незважаючи на непрості умови, що склалися сьогодні на ринку, пріоритетом AGCO, як і колись, залишається надання замовника і партнерам компанії якісних послуг і продуктів, а також розширення міжнародної присутності корпорації. Значне зростання AGCO протягом останніх 10 років є предметом моєї гордості, оскільки я також є невід'ємною частиною такого прогресу. Корпорація продовжить інвестиції в нові розробки, розширення сервісних послуг регіональних представництв і поліпшення дистрибуції, оскільки така політика відкриє нові горизонти для зростання ».
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин