Про компанію

Підсумки V Міжнародної агропромислової виставки AGROEXPO-2017

V Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки AGROEXPO-2017, яка тривала з 20 по 23 вересня, пройшла на рекордній для України площі ― 119 100 м². Це наймасштабніша в Україні АПК виставка, що проходила у Кропивницькому (Кіровограді).

Особливістю AGROEXPO є те, що сільгосптехніку можна побачити не тільки на статичних експозиціях, а й безпосередньо в роботі в полі на спеціальному полігоні. У цьому році в роботі було показано 48 агрегатів (дискові борони, сівалки, плуги, культиватори, обприскувачі, розкидачі добрив та багато ін.).

Компанія Цеппелін Україна представила відразу кілька напрямків діяльності компанії: сільськогосподарську техніку світових виробників, а також спецтехніку SEM. Зокрема, на виставкових майданчиках були представлені трактори:

  • Fendt 1050 Profi +
  • Fendt 936 Power +
  • Fendt 724 Power
  • Massey Ferguson 7724
  • Massey Ferguson 5450

комбайн Massey Ferguson 7347S Activa, причіпний обприскувач Berthoud Tracker 3200 DPA, самохідний обприскувач APACHE AS 1020, лущильник GREGOIRE BESSON NORMANDIE KA 7500 та плуг Gregoire Besson RB 7 4+1.

   

   

З універсальної спецтехніки SEM, яка чудово справляється з задачами аграрних підприємств, були представлені фронтальний навантажувач SEM 656D HL та автогрейдер SEM 919. Ознайомитись з даною технікою детальніше ви можете за посиланням

На стенді компанії Цеппелін Україна у відвідувачів була можливість придбати високоякісну техніку всесвітньо відомих брендів, оригінальні запчастини та сервісні послуги за спеціальними пропозиціями, а також отримати професійну консультацію менеджерів.

   

У перший день виставки пройшла панельна дискусія Міністерства аграрної політики та продовольства України спільно з Федерацією роботодавців України. Другого дня відбувся форум «Центральноукраїнський інвестиційний день». У церемонії урочистого відкриття форуму взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні пан Лі Янг-Гу та Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Македонія в Україні Столе Змейкоскі.

Також на виставці проходили числені тематичні ярмарки з конкурсами, частуваннями, виступами творчих колективів та товарами майстрів декоративно-ужиткового мистецтва з усіх куточків України.

Неабияку увагу присутніх привернуло стронгмен-шоу найсильніших атлетів України під керівництвом володаря титулу «Найсильніша людина світу 2004» Василя Вірастюка.

Загалом, за чотири дні виставку відвідало 27 250 осіб, взяли участь 585 профільних компаній.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин