Про компанію

Якість посіву - запорука високого врожаю

Кожному сільгоспвиробнику відомо, що врожайність напряму залежить від якості і дотримання термінів посіву. Залежно від кліматичних умов є певні часові рамки (2-3 тижні), в які агроному потрібно встигнути засіяти всю площу. При цьому особливо важливо враховувати вологість грунту і вегетаційний період культури. Вкластися в термін і ефективно засіяти грунт успішному сільгоспвиробнику допоможе надійна техніка від Цеппелін Україна.

При посадці насіння дуже важливо контролювати норму висіву, силу прикочування і глибину посіву. Від норми залежить кількість паростків, від сили прикочування - чи зможуть зерна пробитися крізь грунт, а від глибини - чи дістануть коріння до вологи і поживних речовин. Щоб рослини зійшли одночасно на всій площі, висаджувати насіння слід на однаковій глибині. У цьому вам допоможе дискова сіялка Challenger 9800. Техніка відрізняється високими показниками точності, ефективності і надійності.



Сіялки Challenger 9800 обладнані спеціальними дисковими сошниками, за рахунок яких здатні подрібнювати залишки торішніх культур. Два накочуючі колеса, розташовані під кутом, дають можливість техніці працювати з високою швидкістю відразу на двох рядах і не засипати сусідні. Для того, щоб відрегулювати рівень притиску, оператору не доведеться залишати кабіну трактора і зупиняти техніку, що істотно заощаджує робочий час і знижує витрати палива.



З сіялкою Challenger 9800 є можливість контролювати всі етапи посіву. За рахунок бездротових датчиків інформація про забивання сошників миттєво передається в кабіну оператора. Це дозволяє уникнути поганого сходження і перевитрат посівного матеріалу.

Щоб створити сприятливі для зростання умови, більшість сільгоспвиробників вже при посіві вносять в грунт добрива. З причіпним пневматичним бункером Challenger, котрий доповнить сіялку Challenger 9800, ця робота пройде швидше і ефективніше. Двоконтурний апарат здійснює точну дозовану подачу насіння і добрив в сівалку з урахуванням норми висіву, а нержавіюча сталь, з якої виконаний корпус бункера, забезпечує техніці тривалий термін служби.

Ознайомитися з іншою посівною і грунтообробної технікою від Challenger можна за посиланням:
Посівна і грунтообробна техніка Challenger
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин