Про компанію

Як проходять випробування техніки Fendt на міцність?

Ваша робота в значній мірі залежить від властивостей грунту і погоди. Але незалежно від пори року і умов місцевості, трактори Fendt відрізняються високою надійністю і ефективністю. Для цього ще на етапі виробництва техніка проходить десятки випробувань на геокліматичну придатність в найскладніших умовах і в самих екстремальних місцях.


Наприклад, Fendt 1000 Vario тестували в Аризонской пустелі, щоб випробувати його в екстремальних температурних умовах понад 40 градусів за Цельсієм при роботі на кварцовому піску. А Fendt Vario 936 проходив випробування на полярному колі в Північній Швеції. Досвідчені інженери вивчали маневреність трактора в процесі руху на зледенілих поверхнях.

 

Максимальне робоче навантаження також має велике значення для кожного фермерського господарства. Саме тому техніку випробовують на спеціальному стенді для повного завантаження машини. Так, на платформі імітуються реальні умови роботи, тестується вплив тиску грунту при оранці. Для цього застосовується навантаження до 15 тонн на кожну з осей трактора з використанням стропи з фіксаторами..

 

Крім цього інженери вивчають вплив потоків гарячого повітря в екстремальних погодних умовах як, наприклад, в Італії. На тому ж стенді для повного завантаження фахівці запускають гарячий ламінарний потік повітря температурою в 45 градусів Цельсія. При цьому на бортовому комп'ютері навмисно створюють імітацію короткого замикання в системі охолодження. Завдяки результатам вимірювань, з'являється можливість удосконалити технічні характеристики техніки, а лише потім піддавати її польовим випробуванням.

Особливу увагу розробники приділяють захисту від корозії. Покриття машин повинно залишатися ідеальним навіть в разі роботи в екстремальних умовах. Для цього в фарбувальних камерах високотехнологічні спеціалізовані роботи наносять шар від 250 до 300 мкм фарби на кожну сторону трактора. Це у багато разів вище, ніж автомобільний стандарт, за рахунок чого досягається покриття, яке ефективно захищає від корозії і зносу. Так, кожна модель Fendt ідеально підготовлена до реального життя на сільськогосподарському підприємстві..

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин