Про компанію

Як перевіряється надійність компонентів Fendt?


Виняткова надійність Fendt - це реальність. Вертикальне виробництво, при якому збір техніки здійснюється з компонентів, вироблених на одному заводі, забезпечує дотримання високих стандартів якості Fendt. Але окремої уваги заслуговує процес перевірки компонентів на міцність.

Всі зовнішні частини трактора випробовують на стійкість до корозії - тестування з використанням соляного розчину триває близько 600 годин. Гідравлічні шланги перевіряються на 1 мільйон циклів. Це в двічі більше, ніж на заводах інших виробників.

Компоненти коробки передачі Vario тестуються в спеціальній лабораторії, де їх перевіряють на надійність частинок в мікронному діапазоні, щоб звести до мінімуму залишки на компонентах. Таким чином, забезпечується плавна робота приводу і зносостійкість.

Обладнання також проходить випробування. Наприклад, ножі косарки, що обертаються повинні бути гострими і зносостійкими. Але зі збільшенням твердості збільшується ризик тріщин. Завдяки спеціальній технології загартування, ножі Fendt мають еластичну серцевину і надзвичайно тверду ріжучу поверхню. Це запобігає появі тріщин і передчасного зносу. Дотримання ідеальної структури, товщини і міцності металу перевіряється на випробувальній машині твердості Fendt Cutter.  

  

Перевірка якості компонентів в кінці лінії збірки при виробництві техніки Fendt має особливе значення. На цьому етапі інженери проводять оцінку зовнішнього вигляду трактора, перевіряють якість монтажу, кріплень і навісного обладнання, тестують функціонал.

Варто відзначити, що процесу транспортування техніки також приділяється особлива увага. Спеціальним чохлом Fendt захищають від бруду, вологи і подряпин навіть в зимовий період. Крім того, для забезпечення абсолютної чистоти, кабіна, сидіння, рульове колесо і щитки закриті пластиковою плівкою. Так, кожен клієнт може бути впевнений на 100% в надійності техніки.

Детальну інформацію про технічні характеристики тракторів Fendt дивіться в розділі техніка Fendt.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин