Про компанію

Як обрати телескопічний навантажувач?

Телескопічні навантажувачі стають все більш популярними допоміжними машинами в сучасному сільському господарстві. Подібну універсальну техніку можна використовувати в рослинницькому і тваринницькому напрямках для різного виду робіт, завдяки чому дані агрегати є незамінними помічниками на сільгосппідприємстві.

Компанія Цеппелін Україна пропонує телескопічний навантажувач MF9407S за зниженою ціною: 71 000 €. Каталог розпродажу техніки Massey Ferguson доступний за посиланням


Пропонуємо також телескопічні навантажувачі Cat®. З моделями ви можете ознайомитися в розділі Техніка Caterpillar.

Фактор высоти

При виборі телескопічного навантажувача в першу чергу необхідно визначити основний вид робіт, для виконання яких він купується. Від даного чинника залежить найважливіший параметр агрегату - максимальна висота підйому або вивантаження.

Наприклад, якщо сільгосппідприємство планує використовувати подібну машину для відвантаження зерна в причепи, то визначальним показником при виборі та купівлі техніки стане рівень борту вантажівки, який зазвичай не перевищує 3,8 м. У цьому випадку для нормальної роботи достатньо буде навантажувача з висотою підйому, рівної шести метрам. Більш високі показники даної характеристики дозволяють розширити спектр застосування агрегату і види виконуваних ним робіт в господарстві, а також забезпечують більшу універсальність.

Взаємозв'язок компонентів

Інший важливий фактор при покупці навантажувача - показники продуктивності і часу, за який він може виконувати необхідний обсяг робіт. В цьому випадку потрібно звернути увагу на вантажопідйомність машини. Даний параметр визначає максимальну ємність навісного обладнання, наприклад ковша, чий розмір, в свою чергу, впливає на висоту вивантаження.


Зручність і продуктивність

Важливими технічними характеристиками телескопічного навантажувача є максимальна продуктивність гідравліки і тип насоса. Дані параметри визначають тривалість навантажувального циклу і можуть серйозно вплинути на витрату пального на тонну перевантаженого матеріалу. Якщо машина працює з активним навісним обладнанням, то значення максимального гідравлічного потоку на додаткову виносну лінію гідравліки вплине на продуктивність операції.

За номером гарячої лінії ви можете отримати кваліфіковану допомогу в підборі моделі навантажувача, який підійде для вирішення саме ваших завдань. Телефонуйте: 0 800 300 350.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин